«Părintele» Facebook a devenit tătic şi a donat 45 de miliarde de dolari

Mark, micuţa Max şi Priscilla, o familie mai săracă cu 45 de miliarde de dolari, dar bogată spiritual jpeg
Mark, micuţa Max şi Priscilla, o familie mai săracă cu 45 de miliarde de dolari, dar bogată spiritualFoto Arhivă Personală

Mark Zuckerberg a anunţat luni seară prin intermediul unei pagini speciale de Facebook faptul că soţia sa Priscilla a născut, el devenind tătic pentru prima oară şi că 99% din acţiunile deţinute de cei doi proaspăt părinţi, cifrate la 45 de miliarde de dolari, vor merge în scop caritabil pentru a crea cu aceşti bani o lume mai bună, în care micuţa Max, fiica lor, să crească.

"Priscilla și cu mine suntem foarte fericiți să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume", a anunțat Mark Zuckerberg, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook. El și Priscilla au scris o scrisoare cu acestă fericită ocazie despre lumea în care speră ca Max să crească. "Este o lume în care generația noastră poate contribui la progresul potențialului uman și la promovarea egalității, la vindecarea bolilor, la introducerea învăţământului personalizat, la producerea de energie din surse regenerabile, la conectarea oamenilor, la reducerea sărăciei, la construirea unor comunităţi speciale şi înţelegerea între naţiuni". El a mai spus că Facebook și-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toți copiii. "Vom da 99% din acțiunile noastre la Facebook - a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari - pentru ca în timpul vieții noastre și împreună cu mulți alții să îmbunătățim această lume pentru generația viitoare", a scris Mark Zuckerberg.

Mulţumiri pentru utilizatorii Facebook

Mark Zuckerberg le-a mulțumit utilizatorilor rețelei de socializare Facebook pentru toată dragostea lor și pentru sprijinul acordat în perioada în care soția sa a fost însărcinată. "Ne-ați dat speranță că împreună putem construi această lume pentru Max și pentru toți copiii", a scris acesta.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi, şi au avut o relaţie de peste zece ani înainte de a se căsători, în anul 2012.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 46,8 miliarde de dolari.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
EXPLOZIE jpg
drumuri radiale foto fb nicusor dan
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg