Paris Hilton are cei mai răsfăţaţi câini din lume! Uite ce lucruri incredibile face diva pentru ei

Ultima actualizare:

    Paris îl adoră mult pe bulldog, unul dintre căţeii eiFoto: Hepta
Paris îl adoră mult pe bulldog, unul dintre căţeii eiFoto: Hepta

Nu o să-ţi vină să crezi! Cei opt câini ai moştenitoarei lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, se bucură de răsfăţuri mai ceva ca odraslele marilor bogătaşi. Diva, în vârstă de 33 de ani, a cumpărat şi o limuzină Rolls Royce special pentru ei.

Paris Hilton cheltuie o sumedenie de bani pentru ca dulăii să aibă parte de masaje. A angajat şi un atrenor special pentru patrupede, care le face tratamente „energetice”, numite Reiki, timp de 5 ore pe zi. În plus, are angajaţi care le fac băi, care durează mult şi le coafează blana. Ba mai mult, căţeii au parte şi de tratamente faciale şi le sunt vopsite cu ojă gheruţele labelor. Nu în ultimul rând, toţi cei opt câini fac regulat tratamente antistres.

Pe un căţel a dat 13.000 de dolari

Paris a dat o avere pe pomeranian
Paris a dat o avere pe pomeranian

Paris Hilton are acasă în Beverly Hills ditamai haita de căţei. Diva a anunţat cu surle şi trâmbiţe pe Internet când i-a luat o iubită pomeranianului ei, Prince Hilton, pe care a dat 13.000 de dolari. Acesta este cel de-al optulea căţel pe care l-a achiziţionat răsfăţata moştenitoare a imperiului hotelier. Şi cum câinii mai trebuie scoşi la plimbare din când în când, Paris a făcut senzaţie ieri când a ieşit la un tur prin oraş cu micuţa Tinkerbell şi mini-dulăul Prince. Evident, când stăpâna e considerată cea mai fiţoasă divă din lume, până şi căţeilor le cade rangul dacă merg pe jos la plimbare. Aşa că Paris nu a avut încotro şi a ieşit la promenadă cu Bentley-ul ei roz.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net