Paris Hilton, lasă-i cucu-n pace! Vedeta americană, prinsă cu mâna la «bijuteriile» noului ei iubit

Mel B a fost prinsă în  ofsaid cu o femeie
Mel B a fost prinsă în ofsaid cu o femeie

Paris Hilton a pus mâna pe un milionar! Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton a fost surprinsă sărutându-l pe omul de afaceri Thomas Gross, la bordul unui iaht de lux. Diva nu s-a abţinut de la gesturile tandre.

Vedeta americană, în vârstă de 34 de ani, şi afaceristul elveţian Thomas Gross s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes şi de atunci sunt de nedespărţit. A fost dragoste la prima vedere, iar bărbatul a dus-o deja pe Paris Hilton în vacanţă. Amorezii au fost în Cabo San Lucas, Mexic, în Zürich, Elveţia, şi în Ibiza, Spania, unde Gross, de 39 de ani, deţine o vilă de lux. Cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari, dublu faţă de averea ei, Paris şi-a dat seama că nu poate scăpa din mână asemenea pradă.

Actorii Zac Efron şi  Michelle Rodriguez şi-au trăit idila  foarte pasional
Actorii Zac Efron şi Michelle Rodriguez şi-au trăit idila foarte pasional

Blonda şi-a sedus noul iubit chiar pe iahtul său de lux, în largul coastelor insulei spaniole Formentera. Cei doi porumbei s-au dezmierdat tot timpul la bord, iar gesturile lor de tandreţe n-au scăpat de ochii vigilenţi ai paparazzilor. Multimilionarul era atât de prins în mrejele blondinei, încât nici n-a simţit mâna care-i umbla nestingherit la “bijuterii”.

Paris Hilton este o adevărată profesionistă şi ştie cum să vrăjească un bărbat, mai ales când acesta îşi clădeşte un imperiu de milioane de dolari prin forţele proprii. Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton declara recent că îşi doreşte un iubit normal, care e loial, drăguţ şi deştept. Iar noua ei cucerire corespunde întocmai cerinţelor sale.

Şi ei s-au înfierbântat pe iaht

După ce a recunoscut că a avut o relaţie cu o femeie timp de 4 ani, cântăreaţa britanică Mel B (40 de ani) şi-a dus iubita într-o vacanţă pe iaht în Sydney, Australia. Vedeta s-a giugiulit non-stop cu partenera ei, deşi este căsătorită din 2007 cu producătorul Stephen Belafonte.

Actorii Zac Efron (27 de ani) şi Michelle Rodriguez (36 de ani) au avut o relaţie de dragoste pe atât de scurtă, pe atât de intensă. Cei doi porumbei s-au iubit extrem de pasional vara trecută într-o croazieră cu iahtul în Sardinia, Italia, şi în Ibiza, Spania.


    Mel B a fost prinsă în  ofsaid cu o femeie
Mel B a fost prinsă în ofsaid cu o femeie

Vedeta americană de 34 de ani a fost prinsă cu mâna  la «bijuteriile» noul ei iubit, un afacerist elveţian
Vedeta americană de 34 de ani a fost prinsă cu mâna la «bijuteriile» noul ei iubit, un afacerist elveţian
vica blochina si bianca patrichi jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
couple 7353748 1920 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina