Paris Hilton: «Nu aş fi ajuns atât de departe dacă aş fi fost o blondă prostuţă»

Ultima actualizare:

    Paris adoră să pozeze sexyfoto: Instagram
Paris adoră să pozeze sexyfoto: Instagram

Vă era dor de Paris Hilton? Starleta care până nu demult şoca prin apariţiile sale pe covorul roşu, dar şi prin chefurile sale stropite cu mult alcool, are planuri mari pentru 2018.

La începutul anului, Paris a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Chris Zylka, cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers”.

Blondina a fost prezentă recent la festivalul Beautycon, în New York. Ea le-a declarat ziariştilor că anul acesta are de gând să facă nunta, iar la anul speră să aducă pe lume o “o micuţă Paris”. Moştenitoarea imperiului Hilton a spus că i-ar plăcea să devină mămică şi să aibă o fetiţă pe care să o numească London.


    Paris Hilton se va căsători cu iubitul ei, Chris Zilkafoto: Hepta
Paris Hilton se va căsători cu iubitul ei, Chris Zilkafoto: Hepta

“Nu m-am simţit niciodată aşa fericită. În sfârşit mă simt adult şi iubesc viaţa”, a declarat blonda, potrivit Stuff

La un moment dat, gazda evenimentului a adus în discuţiei rolul starletei din reality show-ul “The Simple Life”. După această emisiune, mulţi au catalogat-o pe Paris ca fiind doar “o blondă prostuţă”.

“Paris, ai fost vreodată o blondă prostuţă?”, a întrebat Phillip Picardi, potrivit sursei citate mai sus. „Mi-au spus să joc un rol şi să par prostuţă. Dar nu am fost eu niciodată. Doar încercam să fac atmosferă, iar lumea aşa m-a perceput. De fapt, eu sunt total opusul. Nu aş fi ajuns atât de departe dacă eram o blondă prostuţă”, a conchis Paris.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net