Paris Hilton şi-a arătat chiloţii la Mamaia

Ultima actualizare:

    Fotografii: Mihai Ionescu
Fotografii: Mihai Ionescu

Când vine vorba de scene fierbinţi în public, Paris Hilton (37 de ani) este în fruntea listei! Sâmbătă, 18 august, DJ-ul a revenit în România pentru a face atmosferă în clubul NUBA Beach Club, din Mamaia Nord. Şi pentru că ştie să îşi facă apariţia, Paris a venit la petrecere la bordul unui elicopter, cu puţin timp înainte de ora 21.00.

S-a îndrăgostit de ţara noastră! După ce ne-a vizitat pentru prima dată în luna iulie, la Bucureşti, iată că diva americană a venit sâmbătă, la Mamaia. Paris Hilton care are o avere estimată la 300 de milioane de dolari şi e unul dintre cele mai de succes branduri din industria cosmetică şi a accesoriilor pentru femei, şi-a descoperit vocaţia de DJ în urmă cu 5 ani.


    Paris Hilton s-a fotografiat  cu toţi fanii sub atenta  supraveghere a  bodyguarzilor
Paris Hilton s-a fotografiat cu toţi fanii sub atenta supraveghere a bodyguarzilor

De atunci şi până acum a ajuns să mixeze în Ibiza, Mykonos şi Las Vegas. Deşi a anunţat că „nu are timp să se mărite anul acesta” cu logodnicul ei Chris Zylka (33 de ani), cei doi sunt nedespărţiţi.


    Logodnicul Chris Zylka  o sfătuieşte să-şi  aranjeze rochia
Logodnicul Chris Zylka o sfătuieşte să-şi aranjeze rochia

Adică actorul o însoţeşte pretutindeni. Nici din România n-a lipsit şi şi-a făcut simţită prezenţa mai ales când rochia iubitei i-a jucat iar feste divei, oferind o privelişte de neuitat la lenjeria ei intimă. Chris i-a arătat lui Paris că prea multă lume vede ce ar trebui să păstreze doar pentru el, dar ei nu i-a păsat prea tare. Românii cu bani s-au înghesuit la petrecerea unicat, au curs râuri de şampanie, tinerii s-au aruncat în piscină, fetele sumar îmbrăcate au dansat lasciv, iar VIP-urile n-au lipsit.


    Milionarul Remus  Truică a venit însoţit  de iubita lui, Diana Cîţu
Milionarul Remus Truică a venit însoţit de iubita lui, Diana Cîţu

Milionarul Remus Truică (48 de ani) a venit însoţit de juna lui iubită, Diana Cîţu (30 de ani), care a făcut furori într-o rochie extrem de decoltată care lăsa la vedere sânii imenşi. Trebuie menţionat aici că „duşurile de şampanie” din cluburile din Mamaia se fac exclusiv cu Moet & Chandon, iar preţurile sunt: 11.000 lei pentru 10 sticle de 1,5 litri şi pot ajunge la 27.000 lei pentru 30 de sticle. 


    Au curs şampaniile  de zeci de mii de lei
Au curs şampaniile de zeci de mii de lei

Cu toate acestea, Paris a preferat să îşi clătească papilele gustative cu două-trei pahare de vodcă cu gheaţă, exact cum a făcut şi la începutul lui iulie, la clubul NUBA din Bucureşti, apoi a plecat de la petrecere susţinută de iubitul Zylka. 

Diva este celebră pentru scenele pe care le face în public. În 2009, şi-a arătat sânii fără să vrea la o sesiune de autografe, în 2013, în timp ce-şi ducea bagajele la maşină vântul i-a dezgolit fundul, în 2014, la ziua ei de naştere de la Greystone Manor a venit fără chiloţei pe ea şi... a arătat tot, iar ultima „dezgolire” a avut loc în clubul Amnesia, din Ibiza, când sânii... au dat buzna pe afară. 

Click! spune

În anii 2000, Paris Hilton a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume, pentru opulenţa întreţinută din averea familiei. Hilton s-a născut în New York și este primul copil dintre cei patru ai lui Richard Hilton şi Kathy Richards. Bunicii paterni sunt preşedinţii lanţului hotelier Barron Hilton, iar străbunicii, fondatorii hotelurilor Hilton Conrad Hilton.

Dependenții de sport trag de fiare pe plajă


    O “sală de sport”  a fost improvizată  chiar pe plajă
O “sală de sport” a fost improvizată chiar pe plajă

Clubăreala, bălăceala și plaja nu sunt singurele distracții de la malul mării. Cei care sunt dependenți de sport și de mișcare au de unde să aleagă și pe Litoral. Așa se face că pe unele plaje din Mamaia au apărut adevărate săli de fitness, unde clienții pot trage gratis de fiare.


    Doamnele îşi întreţin  silueta cu yoga,  pe mare
Doamnele îşi întreţin silueta cu yoga, pe mare

De asemenea, tot în Mamaia, ultima fiță în materie de relaxare este să faci yoga pe placa de surf printre valuri. Iar fetele sunt mari amatoare! Cei mai curajoși aleg să „zboare” deasupra mării cu jet-boot, un dispozitiv care te propulsează cu putere deasupra apei. 


    Amatorii de flyboard  au dat spectacol în larg
Amatorii de flyboard au dat spectacol în larg
image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net