Paris Jackson a trecut prin clipe groaznice din cauza depresiei: ”Simțeam o plăcere deosebită când mă tăiam sau mă ardeam”

image
Paris Jackson, de 22 de ani, a recunoscut că a avut mai multe tentative de sinucidereFoto: Click!

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de 22 de ani, a șocat planeta cu declarațiile ei, în cadrul unui interviu extrem de sincer. Ea a recunoscut că obișnuia să se taie și să se ardă pe corp atunci când se lupta cu depresia. Paris a povestit că își făcea singură rău pentru că avea nevoie de dopamină...

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, acum în vârstă de 22 de ani, a trecut prin clipe grele atunci când s-a luptat cu depresia. Ea obișnuia să se taie și să se ardă pe corp pentru că avea nevoie să simtă eliberare de dopamină (hormonul împlinirii, al realizării) în creier. Paris a recunoscut că în adolescență a trecut prin perioade extrem de dificile. ”Mă tăiam și mă ardeam pentru a simți o plăcere deosebită. Niciodată nu am crezut că pot muri din cauza asta pentru că eu eram cea care controla lama care îmi intra în piele. Știam cât de adânc pot intra în carnea mea și ritualul făcea parte din tentativa mea disperată de a simți eliberarea de dopamină în creier”, a povestit Paris.

Citește și:

Paris Jackson se afundă în tristeţe şi droguri? Imaginile care au pus internauţii pe jar

Paris Jackson împlineşte 21 de ani. Iată ce colecţie impresionantă de tatuaje are!

Paris Jackson trimisă la terapie psihologică

Paris Jackson a povestit că automutilarea făcea parte din ”tentativa ei de a își distrage atenția de la durerea emoțională care a cuprins-o după moartea tatălui ei. Ea a încercat să se sinucidă de mai multe ori și bunica ei a trimis-o la o ”școală terapeutică în Utah”. ”Problemele pentru care am fost la școala din Utah s-au reparat, dar m-am întors cu unele noi și mai adânci și mai dureroase”, a povestit Paris. Atunci a renunțat la antidepresive și calmante. Atunci a învățat că depresia vine în valuri și că trebuie să o controleze. A înțeles că drumul ei în viață se împarte între muzică, film și modelling și s-a îndrăgostit de actualul iubit Gabriel Glenn. Conform Forbes, în 2019, Paris Jackson ar avea o avere de 100 de milioane de dolari moștenită de la tatăl ei, împreună cu ceilalți doi frați. Însă condițiile în care se poate folosi de ea sunt încă incerte din cauza discuțiilor din interiorul clanului Jackson.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Sebastian Ghiţă la ICCJ / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mihailo Dianov în uzina Azovstal / Foto Instagram / kztsky
image
image
image
image
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg