Pastorul celebrităţilor, implicat într-un scandal uriaş: concediat de biserică după adulterul „de pandemie“

Ultima actualizare:

    Pastorul Carl, apropiat al celebrei Oprah Winfreyclickpentrufemei.ro
Pastorul Carl, apropiat al celebrei Oprah Winfreyclickpentrufemei.ro

„Domnul a dat, domnul a luat“. Sintagma se aplică perfect unui pastor-vedetă din SUA, prieten al multor celebrităţi, implicat recent într-un scandal de proporţii. Deşi propovăduia o viaţă simplă, pioasă, pastorul trăia în lux şi îşi înşela soţia cu o femeie musulmană.

Carl Lentz este un nume binecunoscut în SUA, unde star-sistemul transformă pe oricine într-o vedetă, chiar şi pe preoţi. Sau mai ales pe ei. Pastorul l-a botezat pe Justin Bieber (la maturitate) şi a devenit bun prieten cu acesta, dar nu numai. Lentz intrase în cercuri selecte şi făcea parte din anturajul unor celebrităţi precum Oprah Winfrey, Kylie Jenner, Jay-Z şi Drake.

Numai că preotul superstar a fost recent concediat de biserica sa, Hillsong, care are peste 80 de lăcaşe de cult în întreaga lume.Proverbul „Să faci ce zice popa, nu ce face popa“ este confirmat chiar de cea care a declanşat imensul scandal, mai exact o tânără care a fost amanta preotului în plină pandemie. „Era încapabil să pună în practică ceea ce propovăduia“, a declarat fosta sa amantă, Ranin, o tânără de origine palestiniană, în vârstă de 34 de ani.

Citește aici mai multe detalii umitoare despre pastorul pasionat de tatuaje şi haine de firmă, despre care amanta Ranin zice că era un mincinos şi un narcisist de profesie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net