Pe vremuri era un model de succes, acum trăiește pe străzi. Povestea lui Lon Willison, găsită la doi ani de la dispariție

Ultima actualizare:

    Tot avutul său  îl poartă într-un  cărucior jalnic
Tot avutul său îl poartă într-un cărucior jalnic

Frumoasa Loni Willison, fost fotomodel de succes, trăieşte acum ca cerşetoare. A fost soţia actorului Jeremy Jackson din ”Baywatch”, azi e om al străzii.

Loni Willison, soţie de star de la Hollywood şi fotomodel sexy, a ajuns o epavă la vârsta de 37 de ani. Îşi duce viaţa ca boschetară, de patru ani, în Venice Beach, California, SUA. Odinioară era prezentă, în elegante ţinute, la cele mai exclusiviste evenimente din cetatea filmului.

A apărut şi pe coperta revistei ”Glam Fit”. Jurnaliştii au descoperit recent că acum îşi trăieşte viaţa ca cerşetoare. Din octombrie 2018, fusese dată dispărută. Femeie superbă odinioară, astăzi Loni a ajuns ca vai de ea, fără dinţi şi murdară. Tot avutul său îl poartă într-un cărucior jalnic, pe care îl târăşte pe străzi, unde îşi caută culcuş pe trotuare.

Pe vremea când era un  fotomdel de succes, împreună  cu fostul soţ, Jeremy Jackson
Pe vremea când era un fotomdel de succes, împreună cu fostul soţ, Jeremy Jackson

A fost măritată cu actorul Jeremy Jackson (39 de ani), din 2012 până în 2014. Ea a spus jurnaliştilor care au găsit-o, sâmbăta trecută, că ”e bine”, are ”tot ce îi trebuie” şi nu are nevoie de ajutor. Nu are telefon mobil şi se hrăneşte cu ce găseşte prin tomberoane. Bani obţine din cerşit! Nu ţine legătura cu fostul soţ, de care s-a despărţit după ce acesta ar fi încercat s-o strângă de gât în urma unei crize de furie.

Loni a ajuns boschetară din cauza dependenţei de droguri, care i-a produs tulburări psihice. A ajuns boschetară după ce şi-a pierdut ultima slujbă de vânzătoare de la un magazin de cosmetice din Los Angeles, în 2016. Nu a mai putut să-şi plătească chiria pentru apartamentul din West Hollywood şi a fost evacuată.

Actorul american Jeremy Jackson, cunoscut după ce l-a interpretat pe Hobie Buchannon în Baywatch, a avut şi el probleme din cauza dependenţei de droguri şi alcool. Ba chiar a petrecut 270 de zile în puşcărie pentru că a înjunghiat un bărbat. Însă a reuşit să scape de dependenţe şi să se reabiliteze. Are o avere de doar 300.000 de dolari.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net