Pete Davidson, consolarea divelor divorțate! Emily Ratajkowski l-a sedus pe fostul lui Kim Kardashian

Ultima actualizare:

Emily Ratajkowski și Pete Davidson au fost surprinși, recent, unul în brațele celuilalt, semn că fostul iubit al lui Kim Kardashian a trecut destul de repede de despărțirea de starletă. Comediantul și superba Emily Ratajkowski s-au manifestat într-o manieră extraordinar de afectuoasă și păreau că nu se mai satură unul de celălalt. 

image

Pete Davidson, comediantul în vârsta de 29 de ani, de la Saturday Night Live, a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Deși nu se încadrează în etalonul «bărbatului fatal» din cetatea filmului, farmecul său a nativ a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase dive, precum Ariana Grande, Kim Kardashian și, mai nou, Emily Ratajkowski.

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au fost surprinși într-un moment pasiune, în timp ce se îmbrățișau, într-un colțișor retras, chiar în cladirea unde locuiește modelul. Frumoasa Emily Ratajkowski tocmai a divorțat de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după un mariaj de patru ani, iar la scurt timp a fost văzută alături de fostul iubit al lui Kim Kardashian, actorul de comedie Pete Davidson. Imaginea poate fi văzută AICI

Emily Ratajkowski și Pete Davidson nu au confirmat până la acest moment dacă ceea ce se întâmplă între ei e o simplă idilă sau o relație în toată regula, însă în ipostaza în care au fost surprinși recent, cei doi și-au asortat ținutele unul cu cu celălalt, lucru care se întâmplă adesea în cuplurile de la Hollywood. 

TMZ: Pete Davidson și Emily Ratajkowski au avut o întâlnire romantică

Potrivit TMZ, cei doi au fost la întâlnire, iar Pete Davidson a fost filmat în momentul în care și-a parcat bolidul chiar în fața casei lui Emily Ratajkowski. Bruneta a fost surprinsă în timp ce ieșea din clădirea unde locuiește pentru a se urca în mașina lui Pete, însă, speriată de camerele de filmat, a intrat înapoi în locuința sa, urmată de Pete Davidson. 

Se pare că divele divorțate de la Hollywood îl adoră pe Pete Davidson și el se bucură din plin de atenția lor. Kim Kardashian tocmai trecuse printr-un divorț scandalos de fostul soț, rapperul Kanye West, atunci când a început o relație cu actorul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net