Pfui! Ce urâtă a fost Penelope Cruz în tinereţe!


    Penélope Cruz (40 de ani) era poreclită "răţuşca cea urâtă"!
Penélope Cruz (40 de ani) era poreclită "răţuşca cea urâtă"!

Multe vedete au fost urâte în copilărie şi adolescenţă! Bisturiul chirurgilor a făcut minuni mai târziu. Este şi cazul actriţelor şi cântăreţelor Penélope Cruz, Madonna, Eva Longoria, Jennifer Lopez şi Scarlett Johansson.

În tinereţe, Penélope Cruz (40 de ani) era poreclită "răţuşca cea urâtă"! Cine ar fi crezut că va deveni vreodată o vedetă sexy, râvnită de bărbaţii din întreaga lume? Şi-a făcut câteva operaţii estetice şi, dintr-o dată, a devenit frumoasă. Şi-a remodelat nasul şi şi-a pus implanturi în pomeţi.

Nici Madonna (55 de ani) nu era o adolescentă atrăgătoare. Chiar ea a povestit recent că, din cauza felului său de a fi, nu o plăcea nimeni în şcoală. Era urâţică şi băieţii o ocoleau. Cine ar fi crezut că va deveni regina sexy a muzicii pop?! Şi-a remodelat pomeţii şi ochii la chirurgul plastician şi a devenit deodată frumoasă.

Madonna (55 de ani)
Madonna (55 de ani)

Şi Eva Longoria (39 de ani) era poreclită în copilărie "răţuşca cea urâtă". Nu şi-ar fi imaginat vreodată că va fi râvnită de bărbaţii de pe toată planeta. Şi-a remodelat nasul şi gura şi a "înflorit".

Eva Longoria (39 de ani)
Eva Longoria (39 de ani)

Nici Jennifer Lopez (44 de ani) nu era aşa de frumoasă cum este acum. Cântăreaţa portoricană şi-a albit pielea şi a făcut tratamente dermoabrazive pentru eliminarea cicatricelor şi a petelor de pe faţă. Şi-a remodelat nasul şi pomeţii obrajilor.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Actriţa Scarlett Johansson (29 de ani) a fost desemnată în 2013 cea mai sexy femeie în viaţă. Însă, în tinereţe, era o fată mai degrabă urâtă! În prezent, vedeta are nasul şi faţa mai fine, dinţii mai frumoşi şi este bănuită că a făcut operaţii estetice, deşi neagă cu îndârjire acest lucru. 

Scarlett Johansson (29 de ani)
Scarlett Johansson (29 de ani)
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png