Phil Collins: ”Abia mai pot ridica un băț de tobă”!

Ultima actualizare:

    De 15 ani e bolnavFoto: Instagram
De 15 ani e bolnavFoto: Instagram

Phil Collins și-a îngrijorat fanii după ce a spus recent într-un interviu: ”Abia mai pot ridica un băț de tobă”! Este într-o stare jalnică de sănătate.

Muzicianul Phil Collins este în stare gravă și a recunoscut cu mare durere: ”Abia mai pot ridica un băț de tobă”!. Starul, în vârstă de 70 de ani, a mărturisit că abia mai poate ridica un băț de tobă cu o mână. Suferă de 15 ani de o afecțiune gravă la vertebre și acum are și pancreatită acută. Artistul poate să paralizeze complet, din cauză că a suferit o dislocare a vertebrelor după ce a petrecut 50 de ani în spatele tobelor. A suferit dureri îngrozitoare deoarece o vertebră a ajuns să-i strivească măduva spinării.

Ar putea rămâne paralizat la pat

Fostul toboșar al trupei Genesis crede că medicii care l-au operat, în 2009, i-au deranjat nervii care transmit comenzile la degete și este îngrozit că ar putea rămâne paralizat la pat. Phil Collins s-a alăturat trupei Genesis în 1970 și apoi a fost vocea acesteia, ceea ce l-a ajutat să ajungă la o carieră solo de succes în anii 1980 și 1990. Starul a fost căsătorit cu Orianne Cevey, între 1999 și 2008, Jill Tavelman, între 1984 și 1996, și cu Andrea Bertorelli, între 1975 și 1980. Are 5 copii și o avere de 260 de milioane de dolari. Phil Collins șochează: ”Abia mai pot ridica un băț de tobă”!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net