Pink a dezvăluit care este secretul longevității căsniciei ei

Ultima actualizare:

    Pink și-a cerut soțul în căsătorie
Pink și-a cerut soțul în căsătorie

Cântăreața Pink a dezvăluit care este secretul longevității căsniciei sale. Ea și-a cerut soțul în căsătorie după 4 ani de când l-a cunoscut.

Celebra cântăreață Pink (40 de ani) a dezvăluit recent care este secretul longevității căsniciei ei cu Carey Hart (44 de ani), campion de motocross. Cuplul lor rezistă, în ciuda suișurilor și a coborâșurilor din viața lor comună. Vedeta a dezvăluit, recent, pe o rețea social, care e secretul longevității căsniciei ei cu Carey. Au știut să facă mereu concesii! Dar relația lor nu a fost mereu roz. În 2001, cântăreața l-a cunoscut pe campionul de cross. A fost dragoste la prima vedere. După 4 ani de viață comună, Pink l-a cerut în căsătorie pe Carey Hart, în 2005. Nunta a avut loc un an mai târziu, în Costa Rica.

Cântăreața Pink, infectată cu coronavirus. "Această boală este gravă şi reală, faceți testarea gratuită"

Pink vorbeşte despre viaţa de om căsătorit : "Oare eu îl mai vreau"

Au avut o perioadă în care au fost despărțiți

În februarie 2008, Pink și Carey au anunțat că se despart. Au luat distanță unul de altul, dar nu au divorțat. Un an mai târziu, ei și-au reînnoit jurămintele de căsătorie. Cântăreața a născut apoi doi copii, o fată, Willow, astăzi în vârstă de 9 ani, și un băiat, Jameson, care are în prezent 4 ani. Pentru a construi o relație durabilă, Pink și Care Hart au făcut concesii și eforturi. De 18 ani, de când s-au cunoscut, ei au apelat la un terapeut. Informația a fost dată publicității chiar de artistă, care a făcut o transmisie live pe o rețea socială în prezența medicului, Vanessa Inn. ”Dacă Vanessa nu ar fi fost lângă noi, în cei 18 ani, noi nu am mai fi probabil împreună”, a explicat, onestă, Pink. ”Asta pentru că, în copilărie, nu învățăm cum să avem relații, cum să ne înțelegem cu oamenii. Nu știm cum să ne iubim, nu știm cum să ne înțelegem, nu știu cum să comunicăm. În momentele dificile, terapeutul intervine și oferă cheia înțelegerii mutuale”, a adăugat diva. Cântăreața Pink a dezvăluit care este secretul longevității căsniciei de 14 ani.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net