Pink a trecut prin mari emoții. Soțul ei a fost operat


    Pink își iubelte bărbatul la nebunie
Pink își iubelte bărbatul la nebunie

Pink a dezvăluit pe rețelele sociale că a trecut prin mari emoții. Soțul său este în spital.

Cântăreața Pink (40 de ani) a trecut prin mari emoții din cauza soțului său, Carey Hart (44 de ani). Bărbatul a fost recent operat. ”Bărbatul meu, bebelușul meu. Îl iubesc atât de mult”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. Ea a mărturisit că spaima a trecut, operația s-a desfășurat cu bine. Pink nu a spus cu exactitate de probleme de sănătate a avut Carter. Și vedeta a avut probleme de sănătate. A fost bolnavă de COVID-19, ca și fiul său, Jameson, de numai 3 ani.

Cântăreața Pink, infectată cu coronavirus. "Această boală este gravă şi reală, faceți testarea gratuită"

Pink şi-a lăsat fanii cu gura căscată: a cântat cu capul în jos

Pink l-a cerut de soț

Celebra cântăreață Pink a dezvăluit nu demult care este secretul longevității căsniciei ei cu Carey Hart, campion de motocross. Cuplul lor rezistă, în ciuda suișurilor și a coborâșurilor din viața lor comună. Vedeta a dezvăluit, recent, pe o rețea social, care e secretul longevității căsniciei ei cu Carey. Au știut să facă mereu concesii! Dar relația lor nu a fost mereu roz. În 2001, cântăreața l-a cunoscut pe campionul de cross. A fost dragoste la prima vedere. După 4 ani de viață comună, Pink l-a cerut în căsătorie pe Carey Hart, în 2005. Nunta a avut loc un an mai târziu, în Costa Rica.

Au avut o perioadă în care au fost despărțiți

În februarie 2008, Pink și Carey au anunțat că se despart. Au luat distanță unul de altul, dar nu au divorțat. Un an mai târziu, ei și-au reînnoit jurămintele de căsătorie. Cântăreața a născut apoi doi copii, o fată, Willow, astăzi în vârstă de 9 ani, și un băiat, Jameson, care are în prezent 4 ani. Pentru a construi o relație durabilă, Pink și Care Hart au făcut concesii și eforturi. De 18 ani, de când s-au cunoscut, ei au apelat la un terapeut. Informația a fost dată publicității chiar de artistă, care a făcut o transmisie live pe o rețea socială în prezența medicului, Vanessa Inn. ”Dacă Vanessa nu ar fi fost lângă noi, în cei 18 ani, noi nu am mai fi probabil împreună”, a explicat, onestă, Pink. ”Asta pentru că, în copilărie, nu învățăm cum să avem relații, cum să ne înțelegem cu oamenii. Nu știm cum să ne iubim, nu știm cum să ne înțelegem, nu știu cum să comunicăm. În momentele dificile, terapeutul intervine și oferă cheia înțelegerii mutuale”, a adăugat diva. Cântăreața Pink a a trecut prin mari emoții din cauza soțului, care a fost operat recent.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg