Pofti╚Ťi ├«n camera de terapie a lui Coco, posesoarea celui mai sexy popone╚Ť lucrat la sal─â!

8 noiembrie 2021
coco austin terapie cu pantofi jpeg
Coco Austin, 42 de ani, spune că în camera pantofilor scapă de stres și uită de grijifoto: Instagram

Coco Austin, 42 de ani, so╚Ťia lui Ice T, 63 de ani, ╚Öi-a surprins fanii cu o fotografie sexy din cea mai ascuns─â camer─â din cas─â. Coco a explicat c─â cea mai eficient─â terapie antistres pe care o poate face pe lumea asta este ├«n dulapul pantofilor unde p─âstreaz─â aproape o mie de perechi de ├«nc─âl╚Ť─âri.

Coco Austin, ├«n v├órst─â de 42 de ani, so╚Ťia lui actorului ╚Öi muzicianului Ice T, de 63 de ani, este de mai bine de 10 ani considerat─â Regina Popone╚Ťului de la Hollywood, ├«n ciuda duelului din mass-media cu Kim Kardashian. Recent, Coco a dezv─âluit de ce este tot timpul bine dispus─â, nu se streseaz─â ╚Öi nu a fost niciodat─â deprimat─â ├«n ultimul hal. Ea a alocat o camer─â ├«ntreag─â colec╚Ťiei impresionante ╚Öi recunoa╚Öte c─â ori de c├óte ori simte c─â trebuie s─â ├«╚Öi ├«ncarce bateriile vine aici ╚Öi petrece ore ├«n ╚Öir admir├ónd ╚Öi prob├ónd pantofii. ÔÇŁEste o terapie pentru mine pentru c─â fiecare pereche de pantofi ├«mi aminte╚Öte un anumit capitol din via╚Ťa mea. Este un seif plin cu amintiri ╚Öi g├ónduri frumoase, am nevoie de colec╚Ťia mea pentru a m─â echilibra emo╚Ťional ╚Öi afectivÔÇŁ, a explicat Coco. Un lucrur este cert, la 6 decembrie, Mo╚Ö Nicolae va avea de furc─â atunci c├ónd va aduce daruri ╚Öi le va ascunde ├«n ├«nc─âl╚Ť─âminte pentru c─â la Coco e greu de ales perechea ├«n care s─â-╚Öi lase cadourile....

Citește și:

Coco Austin a ieșit în fundul gol la zăpadă. Bomba sexy a înfruntat temperaturi de -10 grade

VIDEO Coco Austin, profă de sex. Ce trebuie să faceţi pentru a vă satisface soţul

Coco Austin a suferit enorm în 2020 din cauza pandemiei

Dup─â un an greu ├«n care a stat mai mult ├«n cas─â ╚Öi a vegheat aproape o lun─â la c─âp─ât├óiul tat─âlui ei care s-a infectat cu COVID-19 pentru c─â a refuzat s─â poarte masc─â, bomba sexy Coco, so╚Ťia rapperului Ice T a plecat ├«n concediu ├«n vara care a trecut. Ea ╚Öi feti╚Ťa ei de cinci ani╚Öori au evadat ├«n Bahamas. ╚śi pentru c─â le-a lipsit mult de tot soarele ╚Öi b─âl─âceala, au profitat de ocazie ╚Öi au pozat asortate ├«n costum de baie portocaliu. Anul 2020 a fost extrem de greu pentru familia alc─âtuit─â din Coco Austin, Ice T ╚Öi micu╚Ťa Chanel, de 5 ani╚Öori. Ei s-au izolat acas─â ╚Öi singurele ie╚Öiri la aer au fost ├«n curtea casei din Edgewater, New Jersey. ├Äns─â izolarea la domiciliu impus─â de pandemia de COVID-19 ╚Öi-a l─âsat urme ╚Öi pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin. ├Äns─â ├«n a doua jum─âtate a anului 2020, Coco s-a pus pe treab─â, ├«n sala de fitness.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
5leona lewis insarcinata png
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg