Poftiți în camera de terapie a lui Coco, posesoarea celui mai sexy poponeț lucrat la sală!


    Coco Austin, 42 de ani, spune că în camera pantofilor scapă de stres și uită de grijifoto: Instagram
Coco Austin, 42 de ani, spune că în camera pantofilor scapă de stres și uită de grijifoto: Instagram

Coco Austin, 42 de ani, soția lui Ice T, 63 de ani, și-a surprins fanii cu o fotografie sexy din cea mai ascunsă cameră din casă. Coco a explicat că cea mai eficientă terapie antistres pe care o poate face pe lumea asta este în dulapul pantofilor unde păstrează aproape o mie de perechi de încălțări.

Coco Austin, în vârstă de 42 de ani, soția lui actorului și muzicianului Ice T, de 63 de ani, este de mai bine de 10 ani considerată Regina Poponețului de la Hollywood, în ciuda duelului din mass-media cu Kim Kardashian. Recent, Coco a dezvăluit de ce este tot timpul bine dispusă, nu se stresează și nu a fost niciodată deprimată în ultimul hal. Ea a alocat o cameră întreagă colecției impresionante și recunoaște că ori de câte ori simte că trebuie să își încarce bateriile vine aici și petrece ore în șir admirând și probând pantofii. ”Este o terapie pentru mine pentru că fiecare pereche de pantofi îmi amintește un anumit capitol din viața mea. Este un seif plin cu amintiri și gânduri frumoase, am nevoie de colecția mea pentru a mă echilibra emoțional și afectiv”, a explicat Coco. Un lucrur este cert, la 6 decembrie, Moș Nicolae va avea de furcă atunci când va aduce daruri și le va ascunde în încălțăminte pentru că la Coco e greu de ales perechea în care să-și lase cadourile....

Citește și:

Coco Austin a ieșit în fundul gol la zăpadă. Bomba sexy a înfruntat temperaturi de -10 grade

VIDEO Coco Austin, profă de sex. Ce trebuie să faceţi pentru a vă satisface soţul

Coco Austin a suferit enorm în 2020 din cauza pandemiei

După un an greu în care a stat mai mult în casă și a vegheat aproape o lună la căpătâiul tatălui ei care s-a infectat cu COVID-19 pentru că a refuzat să poarte mască, bomba sexy Coco, soția rapperului Ice T a plecat în concediu în vara care a trecut. Ea și fetița ei de cinci anișori au evadat în Bahamas. Și pentru că le-a lipsit mult de tot soarele și bălăceala, au profitat de ocazie și au pozat asortate în costum de baie portocaliu. Anul 2020 a fost extrem de greu pentru familia alcătuită din Coco Austin, Ice T și micuța Chanel, de 5 anișori. Ei s-au izolat acasă și singurele ieșiri la aer au fost în curtea casei din Edgewater, New Jersey. Însă izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin. Însă în a doua jumătate a anului 2020, Coco s-a pus pe treabă, în sala de fitness.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
Finala Chefi la cutite sezonul 10 Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg