Posterul de la ┬źSex and the City 2┬╗, o catastrof─â a Photoshop-ului

3 mai 2010
image
Poster Sex and the City 2

Afi┼čul de prezentare a celei de-a doua p─âr┼úi a filmului "Sex and the City" a fost criticat din plin de c─âtre presa american─â, actri┼úele din rolurile principale ar─ât├ónd cu totul altfel fa┼ú─â de realitate.

"Sex and the City" a debutat sub form─â de film artistic ├«n 2008, dup─â ce a rulat ca serial de televiziune timp de ┼čase sezoane p├ón─â ├«n 2004, iar ├«n urma succesului ├«nregistrat de prima parte produc─âtorii au decis continuarea pove┼čtii.

Astfel, "Sex and the CIty 2" va debuta pe marile ecrane pe 27 mai, însă până la marea premieră mondială, pelicula a început deja să încaseze criticile presei din cauza posterului de prezentare a producţiei, în care aspectul celor patru actriţe este prea mult modificat în Photoshop.

simeon stalpnicul png
Poster Sex and the City 2

├Än loc s─â ├«mb─âtr├óneasc─â cu gra┼úie, starurile americane - Sarah Jessica Parker (45 de ani), Kim Cantrall (53), Cynthia Nixon (44 de ani) ┼či Kristin Davis (45 de ani) - apar de parc─â ar fi p─âc─âlit trecerea timpului fiind cu mult diferite nu doar fa┼ú─â de realitate ci ┼či fa┼ú─â de prima parte a filmului.

"Afi┼čul celor patru a murit ┼či a ajuns ├«n raiul Pohotoshopului", titreaz─â publica┼úia american─â The New York Daily News.

"├Än timp ce Parker este de nerecunoscut, preietenele ei par a fi cu mul┼úi ani mai tinere dec├ót sunt ├«n realitate. Cantrall arat─â ca ├«n flimul ┬źManequin┬╗ din 1987 iar Nixon ┼či Davis parc─â sunt decupate din prima apari┼úie a serialului din 1998", relateaz─â publica┼úia newyorkez─â.

Iată cum arată vedetele în realitate:

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg