Povestea dramatic─â a vie╚Ťii celebrului Meat Loaf. La ╚Öcoal─â era b─âtut de copii. Acas─â, tat─âl a ├«ncercat s─â-l omoare

Meat Loaf, pe numele s─âu real Marvin Lee Aday, a avut o copil─ârie traumatizant─â ╚Öi a ├«nv─â╚Ťat de mic ce ├«nseamn─â durerea. ├Äns─â cel mai groaznic moment pe care l-a tr─âit a fost atunci c├ónd tat─âl sau l-a atacat cu un cu╚Ťit  ├«ncerc├ónd s─â-l omoare. 

image

Era gr─âsu╚Ť ╚Öi din cauza kilogramelor acumulate, de care nu putea sc─âpa, a fost victima colegilor. Lua des b─âiate ╚Öi era batjocorit ├«n fel ╚Öi chip, scrie revista Rolling Stone. ├Äntr-un interviu acordat celebrei publica╚Ťii artistul face dezv─âluiri cutremur─âtoare: ÔÇ×Am fost tare chinuit pe atunciÔÇŁ. Nici acas─â nu a avut o via╚Ť─â mai bun─â. De╚Öi era poli╚Ťist, tat─âl s─âu avea mai degrab─â porniri criminale. Era un alcoolic violent care ├«╚Öi b─âtea des copilul ╚Öi recurgea la pedepse foarte dure. 

A suferit enorm dup─â moartea mamei sale

Mama sa, Wilma, a fost profesoar─â. Dup─â ani ╚Öi ani, artistul ╚Öi-a amintit cum o ├«nso╚Ťea pe femeie noaptea prin baruri ├«n c─âutarea tat─âlui be╚Ťiv, pe nume Orvis. Din p─âcate mama lui a murit de cancer ├«n 1966, ├«n vremea ├«n care Meat Loaf era doar un adolescent. Copilul a suferit teribil dup─â aceast─â pierdere. La ├«nmorm├óntare el s-a aruncat asupra trupului ne├«nsufle╚Ťit ╚Öi a urlat : ÔÇ×Nu mi-o lua╚Ťi pe mama!ÔÇŁ

image

Tat─âl s─âu a ├«ncercat s─â-l omoare cu un cu╚Ťit

La scurt timp dup─â ├«nmorm├óntare, Orvis, tat─âl s─âu, a luat-o de tot razna. ├Äntr-o sear─â a n─âv─âlit ├«n camera copilului cu un cu╚Ťit de m─âcelar ├«n m├ón─â. Artistul a declarat mai t├órziu c─â tat─âl s─âu a ├«ncercat atunci s─â-l omoare. S-a luptat cu b─ârbatul ╚Öi astfel ╚Öi-a savat via╚Ťa. Apoi, a plecat de acas─â, din Texas, ╚Öi a ajuns ├«n LA.

A fost un mare mincinos

Meat Loaf juca teatru. Aproape tot timpul. El ╚Öi-a tr─âit ├«ntreaga via╚Ťa pretinz├ónd c─â este altcineva. Niciodat─â nu ╚Ötiai exact dac─â spune adev─ârul sau fabuleaz─â. Dup─â cum povestea jurnalistul Lynn Barber, c├ónt─âre╚Ťul a pretins c─â s-a n─âscut ├«n 1947 dar ╚Öi 1951. C├ónd a fost presat ├«n leg─âtur─â cu aceast─â discrepan╚Ť─â, Meat a explicat: ÔÇ×Am vrut doar s─â men╚Ťin o minciun─â constant─âÔÇŁ. Mai t├órziu a spus ÔÇ×Numele ╚Öi v├órsta m─â enerveaz─â. A╚Öa c─â mint continuuÔÇŁ.

├Äntr-un interviu Telegraph din 2016, Meat Loaf s-a comparat cu o ÔÇ×pisic─â cu 48 de vie╚ŤiÔÇŁ. ÔÇ×Odat─â, am c─âzut de la etajul trei. Am avut, de-a lungul timpului, at├ótea accidente c─â ar fi trebuit s─â morÔÇŁ

├Än 2013, el a spus pentru Ultimate Classic Rock c─â a suferit 18 como╚Ťii, a supravie╚Ťuit la opt accidente de ma╚Öin─â. Meat a mai sus╚Ťinut c─â ├«n liceu a fost lovit ├«n cap de un coleg ╚Öi, mai afirma el, acest accident avea s─â-i ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â vocea. El a f─âcut aceast─â dezv─âluire tot  pentru Rolling Stone, ├«n 2018. 

image

├Äns─â, ├«n acela╚Öi timp, Meat Loaf a recunoscut c─â minte ├«n interviuri prin urmare, nimeni nu mai ╚Ötia ce s─â cread─â. ├Äns─â, artistul a avut ╚Öi probleme de s─ân─âtate c├ót se poate de reale. Potrivit Rolling Stone, ├«n 2003, el a suferit o interven╚Ťie chirurgical─â pe inim─â dup─â ce s-a pr─âbu╚Öit pe scen─â, ├«n timpul unui concert. Medicii l-au diagnosticat atunc cu sindromul Wolff-Parkinson-White. ├Än 2016, s-a pr─âbu╚Öit pe scen─â ├«n Canada, iar ├«n 2019 ╚Öi-a rupt clavicula dup─â ce s-a ├«mpiedicat ╚Öi a c─âzut ├«n timpul unui interviu.

├Äntr-o un alt interviu, c├ónt─âre╚Ťul a declarat c─â l-ar filuat cu ma╚Öina, la autostop, chiar pe Charles Manson, f─âr─â s─â-╚Öi dea seama. Conform unui fragment din autobiografia sa To Hell and Back, Meat a povestit c─â l-a v─âzut pe Manson pe Sunset Boulevard din Hollywood. Dup─â ce a urcat ├«n ma╚Öna sa, Manson l-a ├«ntrebat pe Meat vrea s─â-i cunoasc─â pe cei de la Beach Boys.  Apoi, au mers ├«mpreun─â la casa Dennis Wilson. Acolo, Manson ar fi declarat c─â lumea se va sf├ór╚Öi ├«n cur├ónd.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan