Prima apariție în public a lui Arnold Schwarzenegger, după operația pe cord

simeon stalpnicul png
Actorul a mers la slujbă cu iubita lui, Heather Milliganfoto: Hepta

La sfârşitul lunii martie, Arnold Schwarzenegger a ajuns de urgență pe mâna medici lor după ce a suferit o serie de complicații medicale. Actorul a fost operat la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde i s-a înlocuit o valvă de la inimă.

Nu este pentru prima dată când fostul Guvernator al Californiei a fost supus unei intervenţii cardiace. În 1997, acesta şi-a înlocuit o valvă aortică. Tot atunci, Schwarzenegger a dorit să pună capăt speculaţiilor apărute în presă şi a declarat că problemele sale cardiace sunt congenitale şi nu au nicio legătură cu consumul de steroizi.

În weekend, Arnold Schwarzenegger a fost fotografiat într-un cartier din Los Angeles, în timp ce ieşea de la biserică. Actorul a mers la slujbă cu iubita lui, Heather Milligan. 

La mai bine de la o lună de la operaţia pe cord, Arnold şi-a revenit miraculos şi părea foarte fericit. Cei doi s-au asortat şi au purtat sacouri albastre, iar Arnold le-a zâmbit fotografilor.Cu o zi înainte, actorul a postat pe Instagram un filmuleţ în care le-a spus fanilor cât de fericit este că poate ieşi din nou afară. El s-a filmat în timp ce ieşea din restaurantul preferat. „În sfârşit! Asta e prima dată când ies din casă după operaţie şi e atât de bine. Nu mai sunt prizonier în propria casă”, le-a spus Arnold fanilor de pe Instagram.

simeon stalpnicul png
Arnold arată şi se simte bine după operaţiefoto: Hepta
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
andreea marin si cove jpg
prodan (2) jpg
NATO - Ucraina - Rusia FOTO Shutterstock
Jens Stoltenberg foto epa efe jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg