Primele declarații ale lui Robbie Williams după incendiul din Londra: «Valuri și valuri de fum»

Ultima actualizare:

    Robbie Williams a fost prins într-un incendiu masiv în LondraFoto: Getty
Robbie Williams a fost prins într-un incendiu masiv în LondraFoto: Getty

Robbie Williams se afla miercuri, 6 iunie, într-un hotel luxos din Londra unde a izbucnit un incendiu. Artistul a fost evacuat la timp din clădire și nu au existat victime din cauza focului care a izbucnit în Hotelul Mandarin Oriental. Cântărețul a fost filmat în timpul flăcărilor cum a evacuat clădirea, iar acest lucru i-a liniștit pe fanii lui.

Focul a pornit de-a lungul scărilor până la ultimul etaj al hotelului, iar acest incident s-a întâmplat la doar câteva săptămâni de când acesta fusese renovat. La fața locului s-au deplasat sute de pompieri pentru a stinge focul care ardea în toată clădirea. În zona hotelului, cirsulația a fost blocată pentru a nu exista alte probleme, iar poliția a condus traficul în zonele adiacente pentru a feri șoferii de flăcările și fumul din clădire. 


    Incendiu la Hotelul Mandarin OrientalFoto: Getty
Incendiu la Hotelul Mandarin OrientalFoto: Getty

Robbie Williams (44 de ani) a oferit primele declarații unde a povestit tragicul eveniment. A fost evacuat imediat și în timp ce cobora treptele hotelului, el a fost filmat în timp ce le-a transmis fanilor că este bine și în afara oricărui pericol.

„Am mers pe balcon și m-am uitat în sus, iar acolo erau valuri și valuri de fum. M-am întors de pe balcon și am țipat «Hotelul e în flăcări», iar următoul lucru pe care l-am auzit a fost o bătaie în ușă iar cineva a țipat la noi să ieșim afară”, a declarat Robbie Williams, potrivit mirror.co.uk

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net