Primul mesaj al familiei lui Avicii, după moartea fulgerătoare a DJ-ului

simeon stalpnicul png
Avicii era unul dintre cei mai iubiţi DJ din lumefoto: Hepta

Moartea prematură a lui Tim Bergling, cunoscut sub numele AVICII, a îndoliat o lume întreagă. Artistul s-a stins din viaţă la doar 28 de ani, în 20 aprilie. Nu se cunoaşte cauza morţii dj-ului, însă se ştie că acesta avea probleme de sănătate de câţiva ani şi se luptase cu dependenţa de alcool.

„Cu profund regret vă anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut drept Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia lui este devastată. Vă rugăm pe toți să le respectați nevoia de intimitate în aceste momente dificile. Nu vor fi făcute alte comunicări pe această temă”, a fost mesajul trimis de Diana Baron, publicistul artistului.

Ieri, familia artistului a dat publicităţii primul comunicat de după moartea acestuia. Familia suedezului le mulţumeşte fanilor pentru toate omagiile aduse lui Tim şi îi roagă să le respecte intimitatea în aceste moment dificile, scrie Reuters.

„Am vrea să vă mulţumim pentru susţinerea şi cuvintele frumoase pe care le-aţi spus despre fiul şi fratele nostru. Suntem extrem de recunoscători tuturor celor care au iubit muzica lui Tim şi au amintiri minunate ale cântecelor lui. Vă mulţumim tuturor pentru iniţiativele de a-l onora pe Tim, cu adunări publice, clopote de biserici programate să cânte melodiile lui, tributul de la Coachella şi momentele de reculegere ţinute în întreaga lume”, se arată în comunicatul transmis. Familia lui Avicii nu a dat detalii despre cauza morţii, nici despre înmormântarea Dj-ului.

Avicii s-a retras în 2016 de pe scena muzicală

Avicii s-a retras în 2016 de pe scena muzicală, susținând ultimul concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel. Avicii s-a confruntat timp de mai mulți ani cu probleme medicale. În anul 2014, el a suferit o operație prin care și-a scos apendicele și vezica biliară. Problemele medicale din cauza cărora s-a și retras au venit ca urmare a consumului de alcool.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
T 55 jpg
gaz gaze energei conducte gazoduct foto shutterstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj