Prinţesa Diana şi Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea neştiută din spatele relaţiei lor

Ultima actualizare:

    Diana şi Camilla
Diana şi Camilla

Știm cu toții ce relație tensionată aveau cele două în anii ’80 și ’90 și cum soția Prințului Charles a blamat-o, în mod public, pe Camilla pentru eșecul mariajului ei. Însă puțină lume știe că Diana și Camilla au fost, în primă instanță, prietene apropiate.

Biograful Camillei, Penny Junor, susține că pe vremea când Lady Diana Spencer și-a început idila cu moștenitorul tronului britanic, în 1980, cei doi amorezi erau adesea invitați la Bolehyde Manor din Wiltshire, casa de la țară a Camillei și a primului ei soț, Andrew Parker Bowles. Cele două femei se bucurau pe-atunci una de compania celeilalte, iar Diana chiar o ajuta pe Camilla în creșterea celor doi copii mici ai ei, Tom și Laura.

Înainte ca logodna regală să fie anunțată, Camilla a ajutat-o pe Diana să gestioneze situația delicată de-a fi expusă, pentru prima dată, camerelor de filmat în timpul curselor Ludlow, unde Prințul de Wales concura.

La scurt timp după ce s-a anunțat că se căsătoresc, în februarie 1981, viitoarea mireasă s-a mutat în casa Clarence, unde a găsit un bilețel semnat de Camilla pe patul ei, în care era invitată de aceasta la masă.

Iată care este întreaga poveste din spatele prieteniei dintre Camilla şi Diana

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net