Prinţesa Leia s-a întâlnit cu îngerii în zbor, la 11.000 metri

simeon stalpnicul png
1977. Joacă rolul Prinţesei Leia în primul film din seria „Războiul Stelelor”Foto: Guliver/ Splashnews

Forţa nu a mai fost cu ea! Prinţesa Leia din „Războiul Stelelor” a pierdut lupta cu boala. Carrie Fisher avea 60 de ani şi s-a stins pe patul de spital de la UCLA, din Los Angeles. La căpătâiul ei au stat în ultimele clipe fiica ei, mama şi cei trei fraţi. Era în comă de vineri.

A avut o viaţă extrem de agitată. Carrie Fisher, fiica celebrei actriţe Debbie Reynolds (84 de ani), a început să fumeze la 13 ani, la 19 ani joacă în „Războiul Stelelor”, se îndrăgosteşte de Harrison Ford (n.r. care avea atunci 33 de ani) şi până la 21 de ani recunoaşte că a încercat toate drogurile (inclusiv LSD).

La 23 decembrie, actriţa se îmbarcă din Londra către Los Angeles. La bordul avionului comandă două sticle de bere şi se gândeşte îngrijorată la căţelul ei Gary, care a însoţit-o tot timpul pe durata turneului ei mondial de promovare a cărţii biografice. Avionul transatlantic se pregăteşte să aterizeze şi la 11.000 m altitudine, inima lui Carrie Fisher se opreşte pentru 10 minute. Fiica ei ­Billie Lourd, 24 de ani, o aşteaptă pe aeroport şi află şocată că mama ei a fost resuscitată de echipajul avionului, înainte de a fi urcată într-o ambulanţă şi transportată la clinica privată din Los Angeles, UCLA. Extrem de obosită după ce la 20 decembrie a fost în Bruges, Belgia, iar pe 21 şi 22 decembrie în Londra, Carrie Fisher visa să petreacă Sărbătorile de iarnă alături de familia ei. Însă nu a mai apucat. Actriţa care a strâns o avere de 25 milioane $ jucând în toate filmele din seria „Războiul stelelor” (inclusiv în episodul VIII) nu s-a mai trezit niciodată din coma în care a intrat vineri.

simeon stalpnicul png
2016. Începe turneul de promovare a cărţii ei autobiograficeFoto: Guliver/ Splashnews

simeon stalpnicul png
O familie fericită: fiica Billie Lourd, fratele Todd Fisher şi Carrie FisherFoto: Guliver/ Splashnews

Ea s-a născut la 21 octombrie 1956, în Beverly Hills, California, şi a debutat în showbiz în 1969. A fost măritată cu Paul Simon între 1983 şi 1984 şi a fost cuplată cu Bryan Lourd între 1991 şi 1994. Carrie Fisher avea trei fraţi: Todd Fisher (58 de ani), Joelly Fisher (49 de ani) şi Tricia de (48 de ani). Gurile rele spun că în timpul turneului, când l-a supărat pe Harrison Ford (74 de ani) cu declaraţia ei că este „slab la pat”, Carrie Fisher obişnuia să tragă la măsea în camera ei de hotel. Berea, vinul, şampania şi tăria erau pe lista „licorilor” ei preferate. Nu adormea fără un somnifer uşor, din cauza insomniilor. Averea ei îi va reveni în totalitate fiicei.

Ultimul «Star Wars», în cinematografele româneştiUltimul film din seria „Războiul Stelelor” a fost lansat în România la 15 decembrie şi încă poate fi vizionat în cinematografe. „Rogue One: O poveste Star Wars” deschide seria unor filme independente de seria clasică, evenimentele din poveste petrecându-se înaintea poveştii iniţiale a Prinţesei Leia şi a lui Han Solo. Filmul e regizat de Gareth Edwards şi o are în prim plan pe Felicity Jones, care primeşte misiunea de a-i fura planurile lui Darth Vader pentru construcţia Death Star. De la lansarea oficială din 1977 şi până în prezent „Războiul Stelelor” a adus încasări de peste 4,68 miliarde $.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
1 pozitie somn jpg jpeg
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png