Probleme în paradis? Justin Timberlake, în ipostaze tandre, cu o brunetă misterioasă

image
Justin Timberlake şi Jessica Biel formează un cuplu din 2007 şi sunt căsătoriţi din 2012

Nimeni nu poate şti cu exactitate când începe şi când ia sfârşit o poveste de dragoste care părea să dureze o veşnicie. Relaţia dintre Justin Timberlake, în vârstă de 38 de ani, şi soţia sa, Jessica Biel, este una admirată la Hollywood datorită discreţiei cu care cei doi reuşesc să îşi menţină dragostea de ochii presei şi de influenţa factorilor exteriori. Iată că până şi cele mai solide legături sunt supuse şocurilor, căci Justin a fost surprins de fotreporterii publicaţiei The Sun în ipostaze compromiţătoare alături de una dintre colegele de platou.

Justin Timberlake şi frumoasa actriţă Jessica Biel au devenit soţ şi soţie în anul 2012, după cinci ani de relaţie. Ei formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar carismaticul cântăreţ a renunţat la multe dintre obiceiurile sale de când a devenit soţ şi tătic. Cel mai important dintre toate, el a lăsat în urmă reputaţia de Don Juan şi s-a dedicat familiei sale. Muzica a căzut pe planul secund, iar Justin s-a axat asupra carierei în domeniul cinematografiei.

Cinematografia sau, mai bine spus, atracţia manifestată pentru colega sa de platou şi atuncii când camerele de filmat nu sunt pornite, pare să îi fi adus probleme lui Justin de această dată. Cântăreţul a fost surprins de fotoreporterii publicaţiei britanice The Sun alături de colega sa în ipostaze care indică mai mult decât colegialitate. După o zi lungă de filmări, protagoniştii peliculei Palmer au ieşit în oraş, la un pahar de vorbă,  prilej cu care Justin, încurajat de băuturile bahice s-a apropiat de colega sa, Alisha Wainwright, în vârstă de 30 de ani.

Imaginile au fost realizate aproape de miezul nopţii atunci când cei doi presupuşi porumbei se aflau într-unul dintre balcoanele barului The Absinthe House din statul american New Orleans.  Artistul a fost importalizat stand într-un colț al balconului, cu o șapcă trasă pe ochi și  destul de amețit de alcool. Gesturile sale au fost însă fără echivoc: la un moment dat, bruneta îmbrăcată cu o rochie verde mulată se așeză lângă el și îşi aşază, cu familiriaritate, mâna pe genunchiul soşului Jessicăi Biel. Justin nu a rămas indifferent şi i-a cuprins mâna cu ambele palme. Timp de 40 de minute au stat de vorbă în balconului barului, apoi fiecare dintre ei a plecat pe drumuri separate, potrivit thesun.co.uk.

Prietenii celor doi neagă existenţa unei poveşti de dragoste între Justin şi Alisha

Surse din anturajul celor doi susţin că între Justin şi Alisha nu există nimic altceva decât amiciţie, însă imaginile par să dezvăluie altceva. Rămâne de văzut care va fi părerea Jessicăi despre imaginile cu pricina. O sursă a declarat pentru publicaţia The Sun că “Justin se joacă cu focul de când a decis să se apropie de Alisha. Poate că Jessica pare o persoană foarte înţelegătoare, dar de fapt, ea îşi apără cu tot ce are mai bun marioajul pe care îl are. Fanii îl iubesc pe Justin, el este un tată de nota 10. Infidelitatea lui ar fi un şoc, căci relaţia pe care o are cu Jessica este considerată una dintre cele mai solide de la Hollywood. Jessica a renunţat la cariera sa, iar el şi-a luat în serios rolul de tată”.

image
Alisha şi-a trăit o bună parte din copilărie în Jamaica. ţara natală a mamei sale

Justin şi Jessica s-au cunoscut la o petrecere

Justin şi Jessica s-au cunoscut la o petrecere organizată de un prieten comun în anul 2007. Atunci, artistul a făcut rost de numărul de telefon al actriţei prin intermediul unui prieten şi, ulterior, şi-a făcut curaj pentru a o suna şi a o invita în oraş pentru a se cunoaşte mai bine. În cei cinci ani petrecuţi împreună înainte de nuntă, Justin şi Jessica nu s-au confruntat cu probleme majore şi nu au fost separaţi unul de celălalt decât pentru scurte periaode de timp. Excepţie fac cele trei luni, din martie 2011 până în iunie, când cuplul s-a separat pentru a se împăca şi a se logodi la scurt timp după. ,,Jessica este cea mai importantă persoană din viaţa mea. Este cea mai specială persoană. Nu vreau să spun mai multe, pentru că vreau să protejez lucrurile care îmi sunt dragi, spre exemplu ea”, a declarat artistul pentru Vanity Fair, la scurt timp după respective despărţire.

Cine este Alisha Wainwright?

image
Alisha şi-a trăit o bună parte din copilărie în Jamaica. ţara natală a mamei sale Foto:Arhivă personală

Alisha este o actriţă, cu origini jamaicane. Este cunoscută mai ales pentru rolul său de Maia Roberts în serialul de televiziune Freeform Shadowhunters.Pasionată de călătorii şi de aventură, tânăra actriţă pare să fi câştigat simpatia unuia dintre ceo mai apreciaţi artişti de pe mapamond, Justin Timberlake.

Aici puteţi vedea ipostazele compromiţătoare în care a fost surprins Justin 

Margherita jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png