Puştiul din Terminator 2, la puşcărie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Devenit cunoscut în întreaga lume, încă din adolescenţă, datorită rolului din "Terminator 2: Judgment Day", Edward Furlong a ajuns un drogat, buhăit cu cearcăne adânci, care a făcut puşcărie la numai 36 de ani.

Anul acesta, în luna mai, Edward Furlong a atacat-o pe iubita lui, Monica Keena, şi a fost arestat. Risca patru ani de puşcărie, dar a reuşit să scape, ca prin minune, cu numai 61 de zile de detenţie. Născut la 2 august 1977, în Glendale, California (SUA), el s-a lansat la numai de 14 ani în rolul adolescentului John Connor din "Terminator 2: Judgment Day" (1991), plasat sub aripa protectoare a robotului cyborg interpretat de Arnold Schwarzenegger. Doi ani mai târziu, avea să primească premiul Young Artist Award pentru rolul din "O casă numai pentru noi".

Au urmat şi alte roluri în filme, dar cariera sa are mult de suferit din cauza abuzului de droguri şi alcool, a violenţei conjugale. Actorul nu-şi cunoaşte tatăl, iar mama lui, Danielle Tafoya, este de origine mexicană. Din 1990, a trăit împreună cu mătuşa sa, Nancy, şi unchiul Sean Furlong, care i-au devenit tutori legali. A urmat Charles W. Eliot Middle School şi Liceul South Junior din Pasadena. După ce filmul "Terminator 2: Judgment Day" i-a deschis porţile celebrităţii, Edward Furlong s-a iubit cu Paris Hilton. În 2006, a jucat în "Jimmy and Judy", cunoscând-o pe fosta sa soţie Rachael Bella.

Din căsătoria lor a rezultat un băiat, Ethan Page, în vârstă de 7 ani. Furlong şi Bella au divorţat după numai 3 ani, fiindcă el şi-a bătut soţia în repetate rânduri. La acea vreme, tânărul actor a încercat să se sinucidă şi a fost internat la psihiatrie. Nu mai are voie să se întâlnească de unul singur cu fiul său, după ce copilul s-a întors sub influenţa cocainei după o vizită la tatăl lui.

Avere de numai 100.000 $

Edward Furlong a câştigat milioane de dolari din filme, dar averea sa nu se ridică actualmente decât la circa 100.000 de dolari, din cauza abuzului de droguri. Între 2011 şi 2013 a jucat în 13 filme, dar tot ceea ce câştigă cheltuie. Fosta sa soţie, Rachael Bella, se plânge că actorul nu îi dă bani suficienţi pentru pensia alimentară a fiului lor, Ethan Page.

simeon stalpnicul png

A jucat în peste 44 de filme

În 1991, joacă în filmul "Terminator 2: Judgment Day" de James CameronÎn 1993, primeşte premiul Young Artist Award pentru rolul din "O casă numai pentru noi"În 1994, joacă în "Dezmoşteniţii din Little Odessa"Face un rol de excepţie în "Povestea X a Americii" din 1998Se remarcă în "Viespea verde 3D" din 20102012 : Ultimul film : "Below Zero"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net