R. Kelly a început să plângă în hohote în timpul unui interviu! Artistul este acuzat că a violat minore și riscă închisoarea pe viață

Ultima actualizare:

    Lui R. Kelly i-au fost aduse 10 capete de acuzareFoto: captură video
Lui R. Kelly i-au fost aduse 10 capete de acuzareFoto: captură video

Controversatul cântăreț R. Kelly a acordat primul interviu după ce a fost acuzat că a violat și abuzat mai multe femei. Artistul R&B susține că este nevinovat și a început să plângă în timp ce vorbea cu prezentatoarea Gayle King, de la CBS NEWS.

„Eu nu sunt așa! În momentul ăsta mă lupt efectiv pentru viața mea”, a spus plângând R. Kelly. Artistul riscă o sentință de 70 de ani, fiind anchetat pentru 10 capete de acuzare. Trei dintre fetele care l-au acuzat pe cântăreț de viol erau minore la momentul când ar fi avut loc abuzurile sexuale, potrivit Daily Mail

Cum se apără R. Kelly: „Cât de prost aș fi să fac așa ceva?”

R. Kelly nu și-a putut stăpâni cumpătul în timpul interviului și a început să plângă. El a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse și a specificat că ar fi fost o stupiditate din partea lui să facă așa ceva, având în vedere trecutul pe care îl are. El a mai fost achitat într-un caz de pornografie infantilă, în 2008. Atunci a fost acuzat că a făcut un sex-tape de 27 de minute cu o minoră. Artistul a scăpat în urmă cu 11 ani pentru că victima nu a depus mărturie. 

Una dintre fetele care îl acuză în acest caz avea 14 ani când a întreținut relații sexuale cu R. Kelly. Noile acuzații au ieșit la lumină datorită mișcării #metoo, care le-a dat curaj victimelor să vorbească despre ceea ce au pățit.

Procurorii au înregistrare video

„Nu este drept. Nu sunt adevărate zvonurile despre mine...nici cele vechi, nici cele noi, nici cele viitoare. Nu sunt adevărate! Am avut un caz și am fost achitat. Oamenii tot vorbesc despre trecutul meu și încearcă să adauge lucruri, să inventeze lucruri care să pară reale. Este stupid! Folosiți-vă creierul. Uitați de blog-uri, uitați de ceea ce simțiți față de mine. Dacă vreți să mă urâți, o puteți face, dacă vreți să mă iubiți, la fel. Dar folosiți-vă creierul. Cât de prost aș fi să fac așa ceva? Știind trecutul pe care îl am. Știind toate lucrurile prin care am trecut. Cât de prost aș fi să iau niște copile, să le leg și să le încui în pivnița mea?”, a mai spus artistul în interviu. 

Procurorii au în acest caz și o înregistrare video în care R. Kelly face sex cu o fată de 14 ani. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net