R. Kelly, acuzat că «antrena» minore pentru a fi sclavele sale sexuale

Ultima actualizare:

    R. Kelly este acuzat că a abuzat sexual o fată de la vârsta de 14 anifoto: Hepta
R. Kelly este acuzat că a abuzat sexual o fată de la vârsta de 14 anifoto: Hepta

Robert Sylvester Kelly, cunoscut sub numele de scenă R. Kelly, este acuzat că a abuzat sexual o fată de la vârsta de 14 ani, învinuirile fiind făcute de o fostă prietenă, Kitti Jones, în documentarul difuzat de BBC3, "R Kelly: Sex, Girls and Videotapes".

În timpul celor doi ani cât s-a întâlnit cu Kelly, Kitti Jones, în vârstă de 34 de ani, a spus că i-a fost înşelată încrederea şi forţată să facă sex cu el şi alţii de cel puţin 10 ori, scrie news.ro, care citează The Guardian.

„Am fost prezentată uneia dintre fete, despre care mi-a spus că a «antrenat-o» de la vârsta de 14 ani, acestea au fost exact cuvintele lui. Am văzut că era îmbrăcată ca mine, că se exprima ca mine şi avea aceleaşi maniere. Atunci mi-am dat seama că mă pregătise în a deveni unul dintre «animalele lui de companie». Aşa le numeşte pe fete, animalele lui de companie“, a declarat Kitty Jones.

Acesta nu este singurul scandal sexual în care artistul este implicat. În 2008, Kelly a fost găsit nevinovat în urma acuzaţiilor de pornografie infantilă după ce a fost acuzat că a filmat şi fotografiat întâlniri sexuale cu o fată în vârstă de 14 ani.

El ar fi făcut înţelegeri în afara curţii cu mai multe femei, inclusiv în 1996 cu Tiffany Hawkins, care a declarat că a avut o relaţie cu el timp de trei ani de la vârsta de 15 ani.După ce acuzaţiile au apărut în presă, avocata cântăreţului a afirmat că R. Kelly neagă cu vehemenţă acuzaţiile. „Robert Kelly este atât alarmat, cât şi deranjat de acuzaţiile aduse la adresa sa“, a afirmat Linda Mensch.R. Kelly este unul dintre cei mai de succes cântăreţi americani de R&B din toate timpurile, care a avut şase albume Nr.1 în topuri.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png
banner irinel columbeanu png