Rachel McAdams este mămică! De ce a ținut secretă sarcina

simeon stalpnicul png
Rachel McAdams este mămică pentru prima datăFoto: Arhivă

Actrița Rachel McAdams, în vârstă de 39 de ani și cunoscută pentru rolurile principale în filme extrem de populare precum: „The Notebook” și „Mean Girls”, a devenit pentru prima dată mămică.

Starul și partenerul ei, scriitorul și producătorul Jamie Linden, mai tânăr cu doi ani decât aceasta, au fost văzuți luând masa în oraș alături de un nou-născut. Cei doi nu au confirmat public informația potrivit căreia ar fi devenit părinți, însă au fost fotografiați, la ieșirea din restaurant, în timp ce se plimbau fericiți cu bebelușul în brațe. Actrița este cunoscută pentru dorința ei de a-și ține viața personală cât mai privată, și lasă mereu loc interpretărilor.

Speculații potrivit cărora Rachel ar fi însărcinată au apărut pentru prima dată acum un an, după ce aceasta începuse să lipsească de la evenimente mondene și se ferea de orice apariție publică. Zvonurile s-au accentuat mai ales după ce actrița a ratat premiera filmului „Game Night”, în care interpretează personajul principal. Timp de șapte luni însă, nimeni nu știa exact dacă aceasta este sau nu însărcinată, bucurându-se astfel de intimitate alături de partenerul de viață. Cei doi au fost la fel de discreți și în ceea ce privește momentul nașterii, ferindu-se de presă, declarații sau poze prin care să anunțe evenimentul.

Recent însă, când au fost surprinși cu un bebeluș în brațe, nu au mai existat dubii că Rachel este mămică, mai ales că, în februarie, aceasta nu și-a mai putut ascunde burtica, fiind gravidă în 7 luni la momentul respectiv.

Lanțul secretelor nu se sfârșește aici însă. Timp de doi ani, Rachel McAdams și Jamie Linden s-au ținut departe de lumina reflectoarelor atunci când era vorba de afișarea lor împreună ca și cuplu, și au lăsat din nou pe toată lumea să presupună ceea ce se întâmplă. Abia după perioada „secretă” de doi ani, aceștia au decis să confirme relația, fapt care ne demonstrează din nou cât de mult ține actrița la viața sa privată.

Rachel nu poate mereu însă să scape de paparazzi de la Hollywood, așa cum și-ar dori, aceștia recunoscând-o imediat, atunci când s-a afișat cu partenerul și cu bebelușul, chiar dacă aceasta era ușor „deghizată”, purtând șapcă și ochelari mari de soare.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg