Rapper-ul Kanye West l-a numit „fratele lui” pe Trump. Cum a reacționat Kim, soția acestuia

simeon stalpnicul png
Kim Kardashian clarifică mesajele publicate de soțul ei, la adresa lui Trump Foto: Arhivă Click

Cântărețul de muzică rap, Kanye West, a publicat un mesaj de susținere la adresa președintelui SUA, Donald Trump, iar fanii de pe Twitter și chiar și soția rapper-ului, Kim Kardashian, au luat mesajul mult prea personal, declarându-și dezaprobul.

Rapper-ul american a dorit să se declare public, prin intermediul Twitter-ului, unul dintre admiratorii președintelui Trump, susținând că oamenii care nu-l agrează pe acesta nu-i pot schimba părerea despre el. „Nu trebuie să fiţi de acord cu Trump, dar mulțimea nu mă poate împiedica să-l iubesc”, și-a început Kanye mesajul.„ Suntem doi dragoni de energie. Este fratele meu. Eu iubesc pe toată lumea. Nu aprob mereu ceea ce face oricine. Asta ne face diferiți. Avem dreptul la o gândire independentă“, a continuat artistul. După ce mesajul a fost publicat, acesta a ajuns și la Trump, care i-a mulțumit cântărețului pentru susținerea de care a dat dovadă. „Mulţumesc, Kanye, este foarte cool ce ai zis“, i-a replicat președintele SUA, prin intermediul contului său personal de Twitter.

Nu este prima dată când Kanye se declară ca fiind un simpatizant al președintelui, menționând acest lucru chiar în timpul unui concert de-al său, din 2016. Cei doi au și reușit să poarte o conversație față-în-față, câteva săptămâni mai târziu, atunci când cântărețul a fost văzut în compania lui Trump, în fața clădirii ce poartă numele președintelui SUA, Trump Tower, din New York. De asemenea, Kanye nu ratează nicio ocazie în care își poate arăta susținerea față de Trump, publicând recent într-un mesaj faptul că îl încurajează pe acesta să candideze din nou în 2024, prin replica „Keep America Great ( Continuă să menții America Grozavă n.r)”.

Celebrul artist, care se laudă deja cu 21 de premii Grammy, a publicat miercuri, 25 aprilie, chiar și o poză ce ilustra o șapcă, inscripționată cu sloganul președintelui, „Make America Great Again ( Facem America Din Nou Grozavă n.r)”, dorind să evidențieze faptul că obiectul de pus pe cap purta semnătura lui Trump.

simeon stalpnicul png
Poza publicată de Kanye West , în care le arăta prietenilor virtuali șapca semnată de TrumpFoto: Twitter

Însă nu toată lumea este de aceeași părere, iar soția lui Kanye, Kim Kardashian West, după ce a observat valul de mesaje negative venite din partea fanilor artistului, a încercat să vină rapid în ajutorului soțului ei. Aceasta a susținut că păreile ei diferă de cele ale lui Kanye, însă oricine ar trebui să fie liber să gândească așa cum își dorește. „⁣Și-a spus propria părere...Nu a spus niciodată că este de acord cu politicile lui Trump”, a ținut aceasta să precizeze. Kanye a dorit și el ulterior să clarifice: „Soţia mea tocmai m-a sunat şi vrea să clarific pentru toată lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face Trump. Nu sunt 100% de acord decât cu ceea ce fac eu″, a explicat artistul pe Twitter.

Kanye a revenit în forță pe Twitter, după o perioadă întreagă de pauză, din cauza căreia a și pierdut aproximativ 10 milioane de urmăritori. Artistul s-a născut pe 8 iunie 1977 și pe lângă faptul că este rapper, acesta se mai mândrește și cu titlul de producător muzical. Artistul se poate lăuda cu opt albume, la care a colaborat și cu nume mari din industria rap-ului, precum Jay Z, și care s-au vândut în peste 32 milioane de copii.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
pod peste Dunare 6
Antony Blinken FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif