Răspunsul genial al lui Zuckerberg, după ce a fost numit «tocilar»

Ultima actualizare:

    Mark Zuckerberg (31 de ani)foto: Arhiva Personală
Mark Zuckerberg (31 de ani)foto: Arhiva Personală

Mark Zuckerberg (31 de ani) este omul din spatele celei mai poplare rețele sociale, Facebook. Cu multă muncă și cu un talent nemaipomenit în ale tehnologiei, a reușit să își înceapă proiectul de succes încă de pe băncile facultății.

Nu puțini sunt cei care îl apreciază pentru ceea ce a făcut. Este și cazul unei utilizatoare Facebook mai în vârstă, care deși a încercat să își arate respectul față de el, a făcut-o într-un mod cel puțin ciudat. „Le tot spun nepoatelor mele să meargă la întâlniri cu tocilarul școlii, ar putea să devină un Mark Zuckerberg! Mulțumită Facebook-ului, am reușit să mă reconectez cu familia și mulți prieteni și colegi vechi”, a scris femeia pe o rețea socială.

Ce i-a scris Mark

Mark nu s-a simțit deloc jignit, însă mai ales în contextul în care soția lui a născut, recent, o fetiță, a ținut neapărat să scoată în evidență că și reprezentatele sexului feminin pot fi „tocilare”. „Chiar mai bine ar fi să le încurajezi să *fie* tocilarul din școala lor, ca să poată fi ele următorii inventatori de succes”, i-a răspuns el. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net