Războiul decolteurilor! Vedete cu bust natural vs. staruri cu implant mamar

Ultima actualizare:

    Salma și Tyrafoto: Arhiva personală
Salma și Tyrafoto: Arhiva personală

Toate arată atât de bine, încât e greu de spus cine a apelat la chirurgul plastician pentru mărirea sănilor și cine a fost înzestrată de mama natură cu un bust generos.

Salma Hayek

Actrița latino a încins imaginația bărbaților cu formele ei atrăgătoare, în special cu bustul voluminos! Ce credeți, și-a pus sau nu implant mamar? Ea se jură că nici gând de așa ceva! A declarat presei că, atunci când era adolescentă, l-a rugat pe Doamne-Doamne să-i dea și ei niște sâni mari și, ce să vezi, chiar asta a primit. Sunt multe voci care susțin că bustul generos al Salmei nu este de la Doamne-Doamne, ci de la chirurgul plastician, care a primit în urma operației nu mai puțin de 10.000 de dolari.

Tyra Banks

Fostul supermodel a făcut furori, ani în șir, cu fizicul ei sexy! De fapt, era atât de complimentată pentru decolteul ei voluminos, încât s-a ajuns să se creadă că numai un implant mamar ar fi putut să o facă să arate atât de bine. Ca să închidă gura cârcotașilor, care nu erau deloc convinși că mama natură i-ar fi oferit asemenea frumusețe de sâni, Tyra a făcut o ecografia mamară, ca să vadă întreaga lume că nu există nici urmă de implant în sânii ei.

Vezi pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png