Reacţia bizară a lui Kevin Spacey, după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuire sexuală

image
Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru hărţuire sexualăfoto: Getty

Kevin Spacey, acuzat de mai mulţi bărbaţi de agresiune sexuală, va fi inculpat formal pentru atentat la pudoare contra unui adolescent în iulie 2016, în apropiere de Boston. Condamnarea va fi dată în 7 ianuarie. Actorul american a reacţionat deja, într-un clip bizar, publicat pe site-urile de socializare.

Kevin Spacey a fost acuzat de jurnalista Heather Unruh că i-ar fi abuzat fiul în iulie 2016. Ea a depus plângere în noiembrie 2017, iar în 20 decembrie 2018 a avut loc o audiere în care actorul a fost pus sub acuzare. El aşteaptă acum pedepsa. 

Chiar în ziua în care s-a aflat că a fost inculpat, Spacey a publicat un clip bizar, de trei minute, numit "Let Me Be Frank" ("Lăsaţi-mă să fiu sincer"), o referinţă la personajul său din serialul "House of Cards", Frank Underwood. În clip, Spacey are acelaşi tip de discurs ca Udnerwood şi vorbeşte despre decizia de a ucide personajul, după ce a fost concediat ca urmare a scandalului sexual. El se adresează direct spectatorului, ca într-un episod din serial. 

Filmat într-o bucătărie, îmbrăcat cu un şorţ imprimat cu Moşi Cărciuni, Kevin Spacey, care nu a mai apărut în public de la primele acuzaţii de acum mai bine de un an, lasă să se înţeleagă din acest videoclip că nu trebuie să credem tot ce se spune despre el, conform news.ro.

"Dacă nu am plătit pentru lucrurile despre care se crede că sunt vinovat, nu voi plăti pentru cele pe care nu le-am făcut", s-a adresat el privitorilor. "Bineînţeles că vor spune că sunt nerespectuos, nejucând după reguli", a continuat el. "Ca şi cum aş fi jucat după vreuna înainte. Nu am făcut-o niciodată şi v-a plăcut". 

Netflix, care produce serialul, nu a vrut să comenteze, dar o sursă din interior a declarat că studioul nu are nimic deaface cu clipul, conform variety.com. 

Peste 30 de bărbaţi l-au acuzat de abuzuri sexuale pe Kevin Spacey

În timpul unei conferinţe de presă din noiembrie 2017, mama tânărului care afirmă că ar fi fost agresat a indicat că fiul său, pe atunci în vârstă de 18 ani şi fan al lui Kevin Spacey, l-a întâlnit pe actor într-un bar-restaurant din staţiunea balneară din apropiere de Boston. Potrivit ei, actorul l-ar fi îndemnat pe fiul ei să bea pe când nu avea încă vârsta legală de 21 de ani, înainte de "a-i băga mâna în pantaloni". 

Procurorii au spus în aprilie că un caz de agresiune sexuală de care actorul Kevin Spacey s-ar fi făcut vinovat în anul 1992 a intrat în atenţia lor. Departamentul şerifului din Los Angeles a declarat că în presupusul incident a fost implicat un bărbat adult. 

Peste 30 de bărbaţi au spus că au fost victime ale avansurilor sexuale nedorite din partea lui Spacey, care se află în centrul unei controverse de anul trecut, de când actorul Anthony Rapp l-a acuzat că a încercat să-l seducă în 1986, pe când Rapp avea 14 ani. În octombrie 2017, Spacey şi-a cerut scuze pentru orice fel de comportament nepotrivit faţă de Rapp şi nu a mai comentat de atunci.

Acuzaţiile la adresa actorului au fost lansate în urma izbucnirii scandalului sexual care îl vizează pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein.

Rezultatul scandalului în privinţa lui Spacey, care a câştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în 2000 cu rolul din "American Beauty", a dus la excluderea sa din sezonul final al serialului Netflix "House of Cards" şi la înlocuirea lui în 2017 din filmul "All the Money in the World".

În ianuarie, Netflix a anunţat pierderi de 39 de milioane de dolari din proiecte în care era implicat Spacey.

Teatrul Old Vic din Londra, unde Spacey a fost director artistic timp de 12 ani, a transmis anul trecut că a primit 20 de acuzaţii de comportament neadecvat în privinţa actorului, care ar fi avut loc între 1995 şi 2013.

Spacey este unul dintre zecile de bărbaţi din industria de divertisment şi politică care au fost acuzaţi de comportament sexual neadecvat în ultimele 10 luni, parte ca rezultat al mişcării sociale "#MeToo". Spacey a recunoscut public pentru prima dată în octombrie 2017 că este homosexual.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Bila Ţerkva, după atacul cu drone al rușilor Foto Captură video
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp