Reese Witherspoon şi Sofia Vergara, urmărite de oameni care le vor moartea VIDEO

image
Reese Witherspoon şi Sofia Vergara încearcă să scape de criminali şi de poliţişti corupţiFoto: New Line Cinema / MGM

Reese Witherspoon şi Sofia Vergara formează un cuplu neobişnuit în pelicula “Urmărire periculoasă”. Cele două protagonist au devenit şi bune prietene, completându-se foarte bine una pe cealaltă.

În filmul „Urmărire periculoasă”, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte, interpretată de Reese Witherspoon, încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera, jucată de Sofía Vergara, o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti. O comedie plină de acţiune, pe care nu trebuie să o rataţi din acest weekend în cinematografe.

„Este un cuplu ciudat de femei moderne, un fel de comedie a unei altfel de prietenii feminine, cu Reese Witherspoon care interpretează rolul jumătăţii sălbatice şi nebune din film și Sofía Vergara care interpretează bărbatul heterosexual – sau, în acest caz, femeia. Dar polițista jucată de Reese este atât de normală încât pare puţin nebună, iar soţia trofeu a unui mafiot interpretată de Sofía este mult mai descurcăreaţă decât pare”, a mărturisit regizoarea filmului, Anne Fletcher.

image
Witherspoon şi Vergara au de înfruntat multe pericole împreună

Atât Reese Witherspoon, cât şi Sofia Vergara nu interpretează doar aceste roluri în „Urmărire Periculoasă”, ci au şi calitatea de producător, respectiv producător executiv al filmului.

 “Sofía e atât de interesant de urmărit și are un simţ incredibil de sincronizare comică şi adaptabilitate. Reprezentăm o nepotrivire completă din punct de vedere fizic; a fost clar pentru mine în momentul în care ne-am întâlnit că vom face o pereche bună, pentru că nu numai că am avut o legătură excelentă, dar ea este atât de înaltă și de bine proporţionată, iar eu sunt atât mică, încât este o situaţie amuzantă. Știam că ne puteam juca cu aceste aspecte”, a declarat Witherspoon.

„Am vrut să fac acest rol pentru că mi-am dorit să lucrez cu Reese”, a explicat Vergara. „M-am gândit că o să facem o combinație bună, modul în care sunt eu și felul ei de a fi şi tot ceea ce puteam aduce împreună în realizarea acestui film. A fost, de asemenea, şi prima dată când am fost un producător executiv pentru un film, iar Reese are deja experiență în acest domeniu, așa că m-am gândit că ar fi frumos pentru mine să lucrez cu ea şi din acest motiv”.

Pelicula „Hot Pursuit / Urmărire periculoasă” e distribuită de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 mai 2015.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Aragaz - gaze FOTO Shutterstock
Lupte la centrala nucleara Zaporojie FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png