Richard Gere a pierdut lupta cu kilogramele. La 69 de ani are un copil de câteva luni

Ultima actualizare:

    Starul are burta mare şi revărsatăFoto: profimedia
Starul are burta mare şi revărsatăFoto: profimedia

S-a făcut de râs! Richard Gere a fost pozat cu ditamai burta în timp ce căra bagaje grele la plajă în Toscana. Nu mai seamănă cu imaginea sa de bărbat suplu şi chipeş pe care o avea în celebrul film “Frumuşica”.

Actorul Richard Gere (69 de ani) a pierdut lupta cu kilogramele. El şi soţia sa, publicista spaniolă Alejandra Silva (36 de ani), se simt binecuvântaţi de Dumnezeu de când au devenit părinţi. De aceea, starul nu mai ţine cont de cum arată. El şi-a dus recent bebeluşul şi soţia mult mai tânără în vacanţă în Toscana, Italia. Paparazzi i-au surprins în timp ce se aflau la plajă. Gere este un soţ şi un tată foarte grijuliu. El a cărat toate bagajele, în timp ce soţia sa a mers pe lângă el cu mâinile goale. Tot el l-a ţinut în braţe mai tot timpul pe micuţul Alexander, pe care îl adoră. Schimbă scutecele bebeluşului şi îl alintă mereu. E complet sub papucul nevestei. Atât de mult îşi iubeşte soţia, încât şi-a numit copilul după numele acesteia, numai că a ales varianta engleză, Alexander în loc de Alejandro. 

Gere este sub papucul nevestei după ce i-a născut copilul
Gere este sub papucul nevestei după ce i-a născut copilul

Actorul mai are un fiu, Homer James Jigme, 19 ani, din căsnicia cu Carey Lowell. Richard Gere şi Alejandra Silva s-au căsătorit la 6 mai 2018. Actorul a mai fost căsătorit, din 1991 până în 1995, cu fotomodelul Cindy Crawford şi cu fotomodelul Carey Lowell, între anii  2002 şi 2016. Alejandra este fiica unui fost vicepreşedinte de la clubul de fotbal Real Madrid şi a făcut studii la Leweston School din Dorset. Se zvoneşte că ar fi avut o scurtă legătură cu legendarul jucător de fotbal Roberto Carlos. Ea l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în divorţ cu Govind Friedland, fiul magnatului american Robert Friedland. Din căsătoria cu acesta, Alejandra are un fiu, Albert, de 6 ani. Relaţia actorului cu Alejandra a devenit publică în iunie 2015. Gere are o avere de 120 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net