Rihanna a enervat un ministru indian


    Diva scris un mesaj pe o rețea socialăFoto: Instagram
Diva scris un mesaj pe o rețea socialăFoto: Instagram

Rihanna a enervat un ministru indian, publicând un mesaj privitor la protestele agricultorilor. Ministrul Afacerilor externe s-a revoltat pentru imixtiunea divei în problemele țării sale.

Cântăreața Rihanna (32 de ani) a enervat un ministru indian postând un mesaj privitor la protestele agricultorilor care se desfășoară actualmente în India. Mesajul ei l-a scos din sărite pe Ministrul Afacerilor externe indian. El a acuzat-o pe divă de imixtiune ”senzaționalistă” în dosarul reformelor agricole din țara lui. ”De ce nu vorbim de asta? Protestul fermierilor”, a scris cântăreața pe o rețea socială. Rihanna se referea la un reportaj CNN care a prezentat protestele agricultorilor de la Delhi.

Rihanna, rănită într-un accident. Are fața plină de vânătăi

Rihanna, îndrăgostită până peste cap de iubitul miliardar. Cum au fost surprinşi în escapada romantică

Zeci de mii de protestatari

Coturile agricultorilor și ale unei reviste de știri au fost blocate câteva ore în India. Din luna noiembrie, anul trecut, zeci de mii de oameni au protestat împotriva reformelor guvernului care dorește să liberalizeze piețele agricole, cerând să fie abrogate. Contul Rihannei pe această rețea socială numără 101 milioane de urmăritori. Mesajul ei a primit 250.000 de aprecieri și alte personalități au luat poziție, cum ar fi militanta ecologistă suedeză Greta Thunberg și Meena Harris, nepoata vicepreședintei americane, Kamala Harris. Ministrul indian al Afacerilor externe a fost deranjat de aceste luări de poziție. Rihanna a enervat pe acest ministru indian, publicând un mesaj privitor la protestele agricultorilor.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg