Rihanna, bătăuşul tău s-a cuplat cu Scherzinger!

27 septembrie 2012
image
Rihanna a detronat-o pe Madonna, devenind noua regină a muzicii pop

Nicole Scherzinger, 34 de ani şi Chris Brown, 23 de ani, au petrecut seara de miercuri spre joi într-un club din Hollywood unde s-au sărutat de mama focului. 

Într-una dintre fotografii se poate vedea cum artistul o îmbraţisează pe Nicole, o sărută pe obraz după care se sărută pasional.

image
Când nu erau luminaţi de reflectoare, cei doi deveneau extrem de pasionali

Deşi amândoi sunt implicaţi în relaţii destul de serioase, cei doi au fost văzuţi împreună într-un club din Los Angeles în anumite ipostaze ce s-ar putea să o scoată din sărite pe prietena lui Chris, sau pe Rihanna, sau pe amândouă.

Nicole şi Chris au venit îmbrăcaţi foarte lejer şi s-au distrat alături de cei din club, însă atunci când reflectoarele încetau să îi urmărească, cei doi păreau foarte apropiaţi.

image
Când nu erau luminaţi de reflectoare, cei doi deveneau extrem de pasionali

Nici Karrueche Tran, iubita lui Brown şi nici pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton iubitul frumoasei Nicole, nu se aflau prin apropiere.

A rupt-o cu bătaia pe Rihanna. Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It".

El a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Se iubeşte cu un pilot de Formula 1. Nicole Scherzinger, în vârstă de 34 de ani, s-a remarcat în calitate de solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)".

Ea are o relaţie de mai mulţi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, marcată de câteva despărţiri şi împăcări.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png