Rihanna, ce îți mai place să pozezi în pielea goală! Cântăreața de 32 de ani a pozat iar fără sutien


    Rihanna, de 32 de ani, a încins Internetul cu fotografiile ei incendiarefoto: Instagram
Rihanna, de 32 de ani, a încins Internetul cu fotografiile ei incendiarefoto: Instagram

Cântăreața de 32 de ani, Rihanna, a pozat din nou sexy pentru a-și promova lenjeria intimă din colecția Purple Savage X marca Fenty. Datorită imperiului de lenjerie intimă averea ei a ajuns la 600 de milioane de dolari și vrea ca până la finele lui 2021 să treacă de miliard. Ea este propria imagine a brandului de haine și este hotărâtă să dea lovitura în afaceri și a luat o pauză în cariera din showbiz.

Rihanna, în vârstă de 32 de ani, este în topul celor mai implicate vedete internaționale în lupta cu epidemia de coronavirus, care a luat peste 2,5 milioane de vieți și a contaminat 110 milioane de pământeni. Ea a pozat recent în lejnerie intimă, fără sutien, pentru a-și promova colecția Purple Savage X marca Fenty. Ea ținut să transmită un mesaj fanilor ei implorându-i să rămână sănătoși și să treacă cu bine peste pandemia care a distrus planeta.

Citește și:

Rihanna a enervat un ministru indian

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă! Imaginile care «au încins» internetul

Tatăl Rihannei a fost bolnav de COVID-19

Cântăreața Rihanna a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că tatăl ei Ronald Fenty a fost contaminat cu virusul ucigaș. În ciuda faptului că s-au certat și s-au judecat în anii trecuți din cauza faptului că Ronald era un bețiv notoriu și pentru că a încercat să îi ”fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă, cântăreața a făcut imposibilul pentru a-și salva părintele. Rihanna, pe numele ei real Robyn Fenty, are o avere de 600 de milioane de dolari și a cheltuit o sumă importantă pentru a-i cumpăra tatălui ei un aparat de respirație mecanică asistată (n.r. ”ventilator” în argoul medical). 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg