Rihanna, concert senzațional la București. Dar artista s-a lăsat așteptată de fani


    Rihanna a urcat pe scenă cu 30 de minute mai târziu față de cum era prevăzut în programFoto Splash News
Rihanna a urcat pe scenă cu 30 de minute mai târziu față de cum era prevăzut în programFoto Splash News

Momentul mult așteptat a sosit! Într-o frumoasă seară de vară, bucureștenii au luat cu asalt Piața Constituției. Rihanna avea să concerteze pentru prima dată în România, în fața a zeci de mii de oameni. Artista s-a lăsat, însă, așteptată, întârziind 30 de minute.

Aflată în turneul de promovare „Anti”, Rihanna a venit în București însoțită de un staff numeros, format din 100 de persoane, care au pregătit și cele mai mici detalii pentru ca acest concert să iasă perfect.

Artista a cântat, însă, doar 75 de minute, spre nemulțumirea celor prezenți, care se așteptau la un spectacol mai lung.Cu toate că s-a lăsat așteptată o jumătate de oră, Rihanna și-a făcut o intrare spectaculoasă în scenă. Publicul a explodat, realmente, în momentul în care artista a interpretat melodia „Livin' Your Life”, un remake după „Dragostea din tei”, piesa celor de la O-Zone.

Rihanna, în concert la București
Rihanna, în concert la București

Rihanna a venit îmbărcată cu aceeași ținută pe care a avut-o și la concertul din Ungaria, acolo unde i-a făcut și pe fanii unguri să aștepte o jumătate de oră înainte de a intra în concert. A purtat o pereche de pantaloni decupați și o bluză neagră lungă, contrastând cu aaparițiile sale din alte concerte unde a apărea pe scenă într-o vestimentație mult mai provocatoare. 

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Nella Pignatelli webp
cub horoscop iertare png
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg