Rihanna, din nou TOPLESS

Ultima actualizare:

    Rihanna
Rihanna

Rihanna şi-a înnebunit din nou fanii. Nu numai că a apărut topless într-o fotografie, ci a postat şi o alta în care apare Chris Brown, întins în pat.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a avut o apariţie spectaculoasă la ediţia X Factor. După show, Rihanna s-a oprit afară pentru a întâlni câţiva fani norocoşi, înainte de a se îndrepta către hotelul său din Londra.

Ceva mai târziu, a încărcat o fotografie în care apare topless, văzută din spate, în timp ce se uită peste umăr într-un mod seducător, scrie The Sun.

Ceva mai devreme în aceeaşi zi, Rihanna încărcase şi o fotografie cu fostul ei prieten, Chris Brown, în timp ce acesta stătea întins pe pat, cu faţa în jos, într-o cameră de hotel.

Chris Brown
Chris Brown

Cei doi au fost văzuţi petrecând împreună Ziua Recunoştinţei săptămâna trecută, după ce ea s-a întors din turneul de lansare al noului ei album, "Unapologetic".

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net