Rihanna îşi închiriază casa cu 80.000 de dolari pe lună

Ultima actualizare:

    Rihanna (33 de ani) Foto: Getty Images
Rihanna (33 de ani) Foto: Getty Images

Vreţi să staţi în casa Rihannei? Acest lucru este acum posibil, dar costă la greu. Diva îşi închiriază vila din Beverly Hills cu suma uriaşă de 80.000 de dolari pe lună.

În ultima vreme, cântăreaţa Rihanna (33 de ani) a lăsat la o parte cariera muzicală şi se ocupă mai mult de afaceri. Diva, care are o avere de 550 de milioane de dolari, a făcut mulţi bani din vânzarea articolelor de lenjerie intimă.

Iată că mai nou se lansează şi în alt tip de afaceri. Ea îşi închiriază casa din Beverly Hills, California, SUA, pe care a cumpărat-o la începutul anului cu 13,75 milioane de dolari.

Vila construită în anii 1930 are 8 dormitoare, 7 băi, bucătărie ultramodernă, garaj pentru 4 maşini, grădină şi piscină. Între vecinii ei în această zonă liniştită se numără Mariah Carey, Paul McCartney şi Madonna.

Casa a fost deţinută de Mary Sheldon, fiica lui Sidney Sheldon, creatorul serialului ”I Dream of Jeanie”.


    Casa are 8 dormitoare, 7 băi, grădină şi piscinăFoto: Profimedia
Casa are 8 dormitoare, 7 băi, grădină şi piscinăFoto: Profimedia

Noua proprietate are garduri vii înalte care oferă intimitate. Rihanna şi-a dat seama că poate face bani frumoşi prin închirierea acestei case. De aceea a cumpărat-o.

Cine vrea să se bucure de minunata sa reşedinţă trebuie să îi plătească 80.000 de dolari (334.273 de lei), în fiecare lună.

Rihanna mai are o casă de 10 milioane de dolari, în Beverly Hills, o casă în Londra, o casă în New York, o casă în Los Angeles, o casă în Barbados, o casă în Hollywood Hills, o casă în Pacific Palisades şi o casă în West Hollywood.

Michelle Pfeiffer îşi vinde casa 

Actriţa Michelle Pfeiffer şi soţul său, scriitorul şi producătorul David E. Kelley (65 de ani), şi-au scos la vânzare casa din Pacific Palisades, California, SUA, cu suma de 25 milioane $. 


    Michelle Pfeiffer Foto: Getty Images
Michelle Pfeiffer Foto: Getty Images

Cuplul, care are o avere comună de 250 milioane $, a achiziţionat vila în ianuarie, 2020, cu 22,25 de milioane de dolari. Intenţionează să obţină un profit de peste 2 milioane $ în urma vânzării. Casa are 7 dormitoare şi 10 băi. 

Pfeiffer şi soţul sunt dispuşi să plece imediat din vila construită în 2019. Ei sunt căsătoriţi din 1993 şi au un fiu, John (27 de ani), şi o fiică adoptivă, Claudia Rose (28 de ani).


    Vila din Pacific Palisades costă 25 de milioane de dolariFoto: Profimedia
Vila din Pacific Palisades costă 25 de milioane de dolariFoto: Profimedia
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net