Rihanna, scene incitante de sex. ”Nu pot să mă uit... e scârbos”

Ultima actualizare:

    Rihanna, scene fierbinți în noul serialfoto:captura video
Rihanna, scene fierbinți în noul serialfoto:captura video

Celebra cântăreață Rihanna (29 de ani ) a încins interntul cu un filmuleț în care apare în ipostaze pasionale, în timp ce face sex cu prietenul ei. Vedeta joacă într-un film și a fost nevoită să filmeze câteva scene erotice, fiind îndrăgostită până peste cap.

Rihanna interpretează rolul lui Marion Crane în filmul ”Bates Motel”, o viitoare victimă a lui Norman Bates, personaj central din filmul lui Hitchocock, readus în realitate în noul serial.

Artista a filmat câteva scene de sex, toți fanii așteptând cu nerăbdare să o vadă în această ipostază. Bineînțeles, Rihanna a fost cea mai nerăbdătoare să vadă secvențele. Luni seara, fosta prietenă a lui Drake a publicat pe Instagram un video live în timp ce se uita la primul episod. ”Doamne, este atât de ciudat! Nu pot să mă uit!", a exclamat ea în timp ce-și acoperea gura cu palma, conform Daily Mail.


    Scene incitante cu Rihanna în timp ce face sexfoto:captura video
Scene incitante cu Rihanna în timp ce face sexfoto:captura video

Se pare că artista a fost chiar stânjenită de ipostazele în care a apărut, chiar dacă scenele nu au fost atât de ”perverse”.  ”Nu pot să-mi ascult nici măcar vocea, e scârbos”, a declarat artista, după care a încercat să facă lucrurile mai suportabile, propunându-le fanilor un joc cu alcool. De fiecare dată când cineva pronunța cuvântul ”Norman”, câtăreața a băut un shot de tequila.

În primele două episoade ale sezonului, personajul Marion apare în scene provocatoare, în pat, alături de iubitul său, Sam Loomi, interpretat de către Austin Nichols. Episoadele se centrează în jurul lui Marion care încearcă diferite modalităţi de a reuşi să aibă o viaţă mai bună alături de iubitul său. 

Finalul primului episod se încheie cu o scenă în care Marion este suprinsă într-un peisaj ploios, întunecat. Producătorul executiv al „Bates Motel”, Kerry Ehrin a dezvăluit că serialul va urmări scenariul lui Hitchcock în care Marion Crane fură bani de la şefii săi pentru a fugi cu prietenul său Sam.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu