Rihanna și-a cumpărat casă nouă

Ultima actualizare:

    Rihanna se ocupă mai mult de afaceriFoto: Instagram
Rihanna se ocupă mai mult de afaceriFoto: Instagram

Rihanna și-a cumpărat o casă de 13,8 milioane de dolari în Beverly Hills, SUA. Diva are o avere de 550 de milioane de dolari.

Cântăreața Rihanna (33 de ani) și-a cumpărat casă nouă. Vila construită în anii 1930 are opt dormitoare, 7 băi, grădină și piscină. Între vecinii ei în această zonă liniștită se numără Mariah Carey și Madonna. Casa a fost deținută de Mary Sheldon, fiica lui Sidney Sheldon, creatorul serialului ”I Dream of Jeanie”. Noua proprietate are garduri vii înalte care oferă intimitate divei.

Motivul bizar pentru care Rihanna refuză să se căsătorească cu iubitul miliardar

Rihanna, îndrăgostită până peste cap de iubitul miliardar. Cum au fost surprinşi în escapada romantică

Se ocupă mai mult de afaceri

Rihanna este o cântăreaţă de mare succes, descoperită pe când avea numai 16 ani de Jay-Z (50 de ani), soţul lui Beyoncé (39 de ani). De altfel s-a şi zvonit că ar fi avut o relaţie nepermisă cu acesta. Primul ei single “Pon De Replay” a intrat în Top 5 din Billboard, iar primul său hit a fost “S.O.S (Rescue Me)”. În ultima vreme, a lăsat la o parte cariera muzicală și se ocupă mai mult de afaceri, îndeosebi de promovarea colecției sale de lenjerie intimă. Rihanna și-a cumpărat o casă de 13,8 milioane de dolari în Beverly Hills.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net