Rivalitatea dintre surorile Kate și Pippa Middleton

Ultima actualizare:

    Mereu în spatele eifoto: Getty Images
Mereu în spatele eifoto: Getty Images

De când s-a căsătorit cu Prințul William, al doilea în succesiune la tronurile Commonwealth, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai cunoscute și influente femei din lume, toți vorbind despre ”efectul-Kate”. Însă, odată cu ea și Pippa Middleton, sora ei, a căpătat un capital de imagine nesperat.

De-a lungul anilor, le-am urmărit pe surorile Middleton croindu-și drum printre aristocrații lumii. Dacă despre Kate e de înțeles cum de-i întâlnește pe cei mai puternici oameni ai lumii, despre Pippa am fi crezut că se va retrage din lumea publică odată încheiat rolul de domnișoară de onoare la o nuntă princiară, ce a avut loc în 2011. Însă, nici pe departe! Pippa este vânată de paparazzi aproape în aceeași măsură ca și sora sa, iar acțiunile ei sunt atent monitorizate.

O atenție de care, chipurile, Pippa s-ar bucura pe deplin, și care ar supăra-o peste măsură pe Kate, din moment ce s-ar simți amenințată. Da, umblă vorba prin regat că Ducesa de Cambridge ar fi extrem de geloasă pe sora sa mai mică, care urmează să se căsătorească și care îi amenință statutul de ”favorită a poporului”.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png