Robbie Williams a cheltuit 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi! Însă nu știe să conducă

Ultima actualizare:

    Robbie Williams a făcut totul din ambiție
Robbie Williams a făcut totul din ambiție

Robbie Williams a cheltuit cândva 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi. Asta chiar dacă nu știe să conducă

Însuși cântărețul Robbie Williams (46 de ani) a mărturisit recent că a cheltuit 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi. A făcut acest lucru pentru că a fost impresionat în adolescență de colecția de mașini pe care o avea Elton John. ”Casa lui Elton era fenomenală. Avea câte patru mașini în fiecare garaj, mașini Ferrari și Aston Martin. Așa că, după ce a devenit celebru, și a câștigat bani frumoși, primul lui gând a fost să-și ia mașini precum Elton John. Cu toate că a dat atât de mulți bani pe mașini, nu a depus niciodată efort pentru a învăța să conducă. ”Să nu zic niciodată niciodată. Dar chiar nu sunt interesat să conduc”, a mărturisit artistul.

Robbie Williams, tehnici inedite de promovare! Nud, acoperit doar de o carte

Robbie Williams la București! Artistul, în duet cu tatăl lui VIDEO EXCLUSIV

Robbie Williams are patru copii

Robbie Williams este căsătorit cu Ayda Field (41 de ani). Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 2006. De atunci, Ayda a încercat tot timpul să se apropie de |Robbie, dar el a rupt relația cu ea în mod frecvent. Abia în 2010 l-a convins să o ia de nevastă. Ayda și Robbie au acum patru copii: Teddy, de 7 ani, Charlie, de 5 ani, Coco, de un an și șase luni, și Beau, născut în februarie. La rândul ei, soția cântărețului susține că nu a crezut niciodată că va avea copii înainte de a-l întâlni pe Robbie. ”Acest băiat obraznic a apărut în viața mea și mi-a schimbat planurile. Brusc am vrut să am un copil cu acest bărbat. Nu m-am gândit că vom avea patru. M-aș mira dacă vom mai avea, dar să nu spui niciodată, niciodată”, a spus Ayda Field. Ea s-a căsătorit cu Robbie Williams la 7 august 2010. Robbie Williams a dezvăluit că a cheltuit 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net