Robbie Williams a cheltuit 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi! Însă nu știe să conducă


    Robbie Williams a făcut totul din ambiție
Robbie Williams a făcut totul din ambiție

Robbie Williams a cheltuit cândva 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi. Asta chiar dacă nu știe să conducă

Însuși cântărețul Robbie Williams (46 de ani) a mărturisit recent că a cheltuit 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi. A făcut acest lucru pentru că a fost impresionat în adolescență de colecția de mașini pe care o avea Elton John. ”Casa lui Elton era fenomenală. Avea câte patru mașini în fiecare garaj, mașini Ferrari și Aston Martin. Așa că, după ce a devenit celebru, și a câștigat bani frumoși, primul lui gând a fost să-și ia mașini precum Elton John. Cu toate că a dat atât de mulți bani pe mașini, nu a depus niciodată efort pentru a învăța să conducă. ”Să nu zic niciodată niciodată. Dar chiar nu sunt interesat să conduc”, a mărturisit artistul.

Robbie Williams, tehnici inedite de promovare! Nud, acoperit doar de o carte

Robbie Williams la București! Artistul, în duet cu tatăl lui VIDEO EXCLUSIV

Robbie Williams are patru copii

Robbie Williams este căsătorit cu Ayda Field (41 de ani). Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 2006. De atunci, Ayda a încercat tot timpul să se apropie de |Robbie, dar el a rupt relația cu ea în mod frecvent. Abia în 2010 l-a convins să o ia de nevastă. Ayda și Robbie au acum patru copii: Teddy, de 7 ani, Charlie, de 5 ani, Coco, de un an și șase luni, și Beau, născut în februarie. La rândul ei, soția cântărețului susține că nu a crezut niciodată că va avea copii înainte de a-l întâlni pe Robbie. ”Acest băiat obraznic a apărut în viața mea și mi-a schimbat planurile. Brusc am vrut să am un copil cu acest bărbat. Nu m-am gândit că vom avea patru. M-aș mira dacă vom mai avea, dar să nu spui niciodată, niciodată”, a spus Ayda Field. Ea s-a căsătorit cu Robbie Williams la 7 august 2010. Robbie Williams a dezvăluit că a cheltuit 1, 25 de milioane de dolari pe mașini într-o singură zi.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
cub ioana ilie nastase png
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg