Robbie Williams a rămas cu România în suflet! Iată ce videoclip a publicat VIDEO

Ultima actualizare:

    Robbie Williams (41 de ani) s-a îndrăgostit de Româniafoto: Arhiva Personală
Robbie Williams (41 de ani) s-a îndrăgostit de Româniafoto: Arhiva Personală

Robbie Williams (41 de ani) s-a lăsat cucerit de publicul din România după concertul susținut pe 17 iulie în Piața Constituției din București. Artistul nu numai că i-a făcut pe fani să se simtă mai bine ca niciodată, dar a avut și el o experiență de neuitat.

A cântat, a dansat și s-a distrat. Robbie Williams a  avut un concert inedit în Capitală, unde spectatorii nu au fost singurii care s-au simțit bine. Artistul s-a îndrăgostit de publicul român, alături de care a avut ocazia să se simtă ca la o petrecere de zile mari, în ciuda faptului că se afla pe scenă, muncind.

Drept dovadă stă și ultimul videoclip publicat de artist pe o rețea socială. Robbie le-a arătat fanillor că nu a uitat de experiența trăită în București și le-a arătat, din nou, momente de la concertul de pe 17 iulie. Mai mult, în montaj artistul a intregat și propozițiile „Bună, este cineva acolo? Nu vă aud! Romania, ești cu mine? București, ești cu mine? Lasă-mă să te distrez!”, dar și imagini cu el intrând pe scenă în aplauzele publicului în extaz.

Aceasta nu este prima dată când artistul laudă publicul român. Imediat după spectacol, Robbie a publicat un mesaj dedicat fanilor din România: „București, uneori atât de bun, încât nu poate fi descris. La fel de bun ca orice spectacol pe care l-am susținut... ai fost de neegalat în această seară”.

Mulțumitor pentru artist a fost și onorariul primit în urma concertului, care s-a ridicat la suma de 1.500.000 de euro, potrivit surselor din domeniul impresariatului artistic. Robbie este unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți care au venit să cânte la noi, alături de Madonna și Bon Jovi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net