Robbie Williams, gol-puşcă pe coperta unei reviste dedicate homosexualilor

Ultima actualizare:
Robbie Williams îşi promovează cel mai nou album al său
Robbie Williams îşi promovează cel mai nou album al său

Robbie Williams (42 de ani) a pozat nud pentru coperta revistei “Attitude”, publicaţie dedicată homosexualilor. Cântăreţul a acordat şi un interviu în care a vorbit despre dependenţa de sex.

Starul pop, care a lansat săptămâna trecută albumul ”The Heavy Entertainment Show”, a fost chestionat de John Grant, cu care cântă piesa ”I Don’t Want To Hurt You”, de pe noul său album.

El a vorbit despre perioada în care a fost dependent sa de sex, afecţiune despre care spune că ”există cu adevărat”. ”Depresia a fost un subiect tabu, dar acum nu mai este nedemnă”, a spus Williams. ”Încet se va întâmpla. Oamenii care vorbesc despre dependenţa de sex vor fi comuni şi normalizaţi, pentru că aşa trebuie să fie”, a adăugat el, scrie news.ro.

Artistul a vorbit despre cariera sa şi cel mai recent disc, pe care sunt înregistrate colaborări cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie şi Rufus Wainwright.

S-a înfometat pentru a arăta bine în clip

Robbie Williams a dezvăluit într-un interviu acordat tabloidului The Sun că a folosit tehnica înfometării, renunţând complet la mâncare timp de câteva zile, pentru a arăta cât mai bine într-un videoclip care promovează cel mai recent album al său.

Artistul a lansat recent un videoclip care promovează noul său album de studio, ”Heavy Entertainment Show”, în care apare cu bustul gol într-un ring de box. Celebrul cântăreţ a spus că fizicul lui impresionant din acel videoclip a fost realizat cu un preţ foarte scump pentru propria sănătate.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net