Robbie Williams: «Nu-mi mai pot mişca fruntea!»

Ultima actualizare:

    Artistul a cheltuit  3.000 de dolari pentru  tratamentele  cosmetice
Artistul a cheltuit 3.000 de dolari pentru tratamentele cosmetice

S-a “tunat” ca să scape de riduri! Fostul membru al trupei Take That, Robbie Williams, a luat măsuri drastice împotriva îmbătrânirii. Cântăreţul s-a supus la intervenţii cu laserul şi şi-a făcut injecţii cu botox.

Artistul Robbie Williams, de 42 de ani, a recunoscut recent că a apelat la operaţii estetice pentru ca să se întinerească. E mulţumit că acum are pielea nedetă, însă se plânge că nu-şi mai poate mişca fruntea.

simeon stalpnicul png

Din cauza exceselor de băutură şi de fumat, starul ajunsese plin de riduri. Ani de zile nu a avut grijă de nimic şi faţa i se brăzdase de semne ale bătrâneţii îndeosebi în jurul gurii, pe frunte şi la ochi. Fiindcă deja începuseră să apară glume pe seama faptului că nu mai avea un chip plăcut, de scenă, Robbie, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a apelat la serviciile medicilor esteticieni. “Mi-au făcut injecţii cu acid hialuronic şi cu botox, dar şi tratamente cu laser. Mi-au făcut ceva la bărbie şi mi-au îngheţat nenorocita de frunte”, a spus cântăreţul cu sinceritate. El a plătit circa 3.000 de dolari (circa 12.330 de lei) pentru a scăpa de riduri. Robbie Williams este căsătorit cu Ayda Field (37 de ani) din august 2010 şi au împreună o fetiţă, Teddy, de 4 ani, şi un băieţel, Charlton, de 2 ani. Starul, care a vândut 77 de milioane de discuri în întraga lume, a concertat în România, anul trecut, în cadrul turneului său mondial „Let Me Entertain You”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net