Robbie Williams s-a înfometat pentru a arăta cât mai bine într-un videoclip

Ultima actualizare:

    Robbie Williams îşi promovează cel mai nou album al săuFoto: Facebook
Robbie Williams îşi promovează cel mai nou album al săuFoto: Facebook

S-a înfometat ca să arate bine în clip! Robbie Williams a dezvăluit într-un interviu acordat tabloidului The Sun că a folosit tehnica înfometării, renunţând complet la mâncare timp de câteva zile, pentru a arăta cât mai bine într-un videoclip care promovează cel mai recent album al său.

Artistul, în vârstă de 42 de ani, a lansat recent un videoclip care promovează noul său album de studio, ”Heavy Entertainment Show”, în care apare cu bustul gol într-un ring de box. Celebrul cântăreţ a spus că fizicul lui impresionant din acel videoclip a fost realizat cu un preţ foarte scump pentru propria sănătate, scrie news.ro.

«E ca şi cum aş face wrestling cu un urs mare şi furios tot timpul»

”Am probleme cu coloana, din acest motiv nu am putut deloc să mă antrenez. Însă tot ce e nevoie să faci e să nu mai mănânci. Cine şi-ar fi imaginat? Sunt destul de musculos, în mod natural musculos, aşadar, dacă am grijă ce mănânc, se rezolvă problema. Însă acum mi-e foame tot timpul. Sunt înfometat, confuz, deprimat. E ca şi cum aş face wrestling cu un urs mare şi furios tot timpul. De fapt, mi-e atât de foame, încât îmi voi prelucra personalitatea şi voi începe să mănânc absolut tot ce doresc”, a dezvăluit starul britanic.

”Asta am învăţat-o de la ruşi. Nu le pasă deloc - acesta e spiritul lor petrecăreţ şi merg pe mâna lor”, a adăugat cântăreţul.


    Aşa arată Robbie în cel mai nou videoclipcaptură Facebook
Aşa arată Robbie în cel mai nou videoclipcaptură Facebook

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat în 25 septembrie, prin intermediul unui clip difuzat într-o pauză de publicitate a emisiunii ”The X Factor”, că va lansa un nou album de studio pe 4 noiembrie.Printre starurile cu care Robbie Williams a colaborat la single-urile de pe noul disc se află Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie, Rufus Wainwright şi John Grant.

Albumul ”Heavy Entertainment Show” marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale,precum ”Rock DJ”, ”Angels” şi ”Let Me Entertain You”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net