Robbie Williams va susţine un concert la Untold 2019

Ultima actualizare:

    Cântărețul britanic se dă în spectacol ori de câte ori are ocazia Foto: Getty
Cântărețul britanic se dă în spectacol ori de câte ori are ocazia Foto: Getty

Succes răsunător al organizatorilor Festivalului Untold, care au reuşit să-l aducă anul acesta pe Robbie Williams pe scena de la Cluj-Napoca. Celebrul artist britanic va susține un concert, urmând să facă deplasarea în România alături de staff-ul său în care se află peste 100 de persoane. Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1-4 august, fiind vândute deja 60.000 de abonamente.

Directorul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat, luni, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că festivalul își propune să ofere o lume magică despre unitate și să aducă un spectru special de artiști, pentru a avea o diversitate foarte mare.

„E timpul să mai împărtășim din surprizele acestui an, de la partea creativă. În acest an facem o recapitulare a ceea ce am făcut anii trecuți, vom avea îmbunătățiri în zona de producție, scena principală va fi monumentală, cu o producție dintre cele mai mari din lume. Am pregătit show-uri surprize. Armin van Buuren va pregăti un show special, unic creat special pentru Untold, la fel și Martin Garrix. În acest an reușim să oferim un cadou special pentru fanii Untold și să îl aducem la Cluj pe cel mai tare entertainer al vremurilor noastre, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor cu 1,6 milioane de bilete vândute înt-o singură zi – Robbie Williams. Este un cadou pentru cei care au avut încredere în noi. Acesta va veni cu o echipă de peste 100 de persoane, 50 doar pe scenă, va fi un show impresionant”, a spus Buta.

Armin van Buuren a mixat 7 ore la Untold 2018

DJ-ul Armin van Buuren a făcut un show incendiar anul trecut la Untold. El a mixat timp de mai bine de 7 ore, pe o ploaie torenţială . DJ-ul i-a întrebat în română pe cei cei circa 60.000 de oameni aflaţi pe Cluj-Arena:

„România, îmi dai voie să ajung la inima ta? Let s dance to the wolfs”, a început DJ-ul olandez Armin Van Buuren, făcând aluzie la tema de anul acesta a Untold – „Wolf spirit”. Cunoscut pentru obiceiul său de a-şi continua show-ul mult peste ora programată, DJ-ul oalandez probabil că îli va bate recordul  din 2018.

Citeşte şi:

Ce ai voie şi ce nu ai voie să faci la UNTOLD 2018

Incendiu la UNTOLD. O parte a scenei a luat foc în prima seară de festival

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net