Robert De Niro, băgat în faliment de pandemie

Actorul nu mai are bani să-i plătească  pensia alimentară lui Grace Hightower
Actorul nu mai are bani să-i plătească pensia alimentară lui Grace Hightower

Robert De Niro a împlinit 77 de ani la 17 august, dar nu a avut motive de bucurie. Actorul din ”Naşul” şi ”Şoferul de taxi” e în pragul falimentului şi nu mai are bani nici de pensia alimentară.

300 de milioane de dolari s-au evaporat aproape integral în doar câteva luni de pandemie. Robert De Niro a fost nevoit să prezinte în urmă cu doar câteva săptămâni situaţia financiară a companiilor sale în faţa instanţei, după ce fosta soţie Grace Hightower (65 de ani), de care s-a despărţit anul trecut, s-a plâns că nu a primit pe card 100.000 de dolari, reprezentând pensia alimentară.

De Niro a avut o ascensiune fulminantă: a văzut lumina zilei în New York la 17 august 1943, a studiat la HB Studio, apoi la Stella Adler Conservatory şi Lee Strasberg’s Actors Studio şi în 1968 debutează în filmul ”Greetings”. Urmează ”Băieţi buni” şi rolul lui Vito Corleone din ”Naşul - partea II” (1974) îi aduce un Oscar. Pune bazele companiei TriBeCa Productions împreună cu Jane Rosenthal, deschide restaurantele Nobu şi Tribeca Grill, cumpără Hotelul Greenwich şi deschide restaurantul Locanda Verde (împreună cu chef Andrew Carmellini). Afacerile se dovedesc de succes şi mai deschide un Tribeca Grill pe strada Greenwich şi încă unul în Manhattan, New York, în 1990. Apoi investeşte în staţiunea de lux Paradise Found Nobu, de pe insula Barbuda. 


    Actorul nu mai are bani să-i plătească  pensia alimentară lui Grace Hightower
Actorul nu mai are bani să-i plătească pensia alimentară lui Grace Hightower

Actorul, nevoit să își închidă restaurantele

Încă din martie, De Niro anunţă că şi-a închis toate afacerile, că festivalul de film organizat de TriBeCa Productions nu mai poate avea loc în acest an şi că mare parte din banii lui ”s-au evaporat” în tentativa disperată de a-şi salva companiile şi de a nu-şi pierde angajaţii. Divorţul de Grace Hightower, alături de care a trăit 21 de ani, i-a pus capac. Ei s-au căsătorit în 1997, în 1998 s-a născut fiul lor Elliot, s-au despărţit în 1999, dar nu au finalizat divorţul şi în 2004 îşi reînnoiesc jurămintele. În decembrie 2011, devin iar părinţi, de data aceasta de fată, cu ajutorul unei mame purtătoare, iar în noiembrie 2018, Hightower anunţă că divorţează, depune actele în decembrie acelaşi an şi divorţul se pronunţă în 2019.

Bilanțul COVID-19

În SUA au fost raportate 5,62 milioane de persoane contaminate și 173.720 de decese de la începutul pandemiei și până ieri. În New York, sunt 456.118 de persoane infectate și au decedat 33.000.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu