Robert De Niro îşi duce fiica pe ghidon

simeon stalpnicul png
Robert De Niro şi-a scos fetiţa la plimbare prin New YorkFoto: Guliver / Splashnews

Lumea zice că-i e bunic, dar de fapt îi e tătic! Robert De Niro, 73 de ani, are şase copii. Cea mai mare este Drena, de 45 de ani, şi cea mai mică este Helen, de 5 anişori. E de la sine înţeles că micuţa l-a cucerit iremediabil pe De Niro, care îi face toate poftele.

Robert De Niro se ţine foarte bine la cei 73 de ani ai săi. El a fost surprins săptămâna trecută în centru oraşului New York în timp ce o plimba pe fiica lui cea mică. Helen şi tatăl ei purtau căşti de protecţie şi micuţa era fixată într-un scaun special montat pe cadrul bicicletei tatălui ei.

Îşi ţinea picioarele, relaxată, pe ghidon şi era atentă la tatăl ei care pedala. Cei doi s-au făcut apoi nevăzuţi pe aleile din Central Park. Helen este cel de-al doilea copil pe care De Niro îl are cu Grace Hightower, cu care e căsătorit din 1997. Băiatul cel mare, Elliot, are 19 ani.

De Niro are patru nepoţei de la copiii lui cei mari Drena, de 45 de ani, şi de la Raphael, de 41 de ani. Actorul are o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi ţine familia unită. El a mai fost căsătorit cu Diahnne Abbott între 1976 şi 1988, iar între cele două căsnicii legendarul actor a recunoscut că „nu a fost nici o clipă uşă de biserică”, prin patul lui trecând inclusiv Naomi Campbell.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Militari rusi la centrala nucleara de la Zaporojie FOTO Profimedia
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf