Robert De Niro: «Nu-l mai pot pocni pe Trump pentru că acum e președinte»

Ultima actualizare:

    Robert de Niro e dezamăgit de votul din SUA
Robert de Niro e dezamăgit de votul din SUA

La începutul lunii octombrie, Robert De Niro a realizat cel mai virulent clip la adresa lui Donald Trump, în colaborare cu Anonymus Content. Actorul l-a făcut cu ou și oțet pe miliardarul american care candida la preşedinţia SUA şi care între timp a obţinut victoria.

Invitat recent la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, difuzată pe postul ABC, Robert De Niro şi-a exprimat dezamăgirea după ce candidatul republican Donald Trump a fost ales preşedintele Statelor Unite şi a glumit că s-ar putea muta în Italia după acest rezultat.

“Nu mai pot să-i trag un pumn, pentru că acum e preşedinte (...) Să vedem ce va face”, a mai declarat De Niro, relatează The Guardian.

“Trebuie să-l respect pe preşedinte. Cum vedem, în multe oraşe, există oameni care prostestează faţă de Trump”, a adăugat Robert De Niro.

Ce a declarat Robert De Niro în timpul campaniei

“Este strident de prost, e un derbedeu, e un porc, e un escroc. Nu știe ce vorbește, nu-și face temele, nu îi pasă, crede că păcălește societatea, nu-și plătește taxele, e un idiot. Colin Powell (fost secretar de stat al SUA n.r.) a spus-o cel mai bine: este un dezastru național, e o rușine pentru această țară. Sunt atât de nervos că țara asta a ajuns în acest punct în care acest prost, acest clovn a ajuns la asemenea nivel. Spune că ar vrea să lovească oamenii în față, dar și mie mi-ar plăcea să-i dau un pumn în față. Este el cineva pe care l-am vrea ca președinte? Nu prea cred. Mie îmi pasă de direcția pe care o ia această țară și sunt îngrijorat să nu meargă în direcția greșită cu cineva ca Donald Trump. Dacă îți pasă de viitorul țării tale, mergi la vot”, a fost mesajul  lui De Niro pentru alegătorii americani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net